Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşıklar balosu

Aşıklar balosu
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Aşıklar balosu Gözlerindeki uçurumdan attım kendimi, Düştüm, düştüm , derinlerden; derine, İndim yüreğine, Vardım en sonunda sevda yerine​ Bir balo başlamış, her seven orda, Yürek orkestra, Kan çeker halay, Bütün bedenler oynar, Zevkten dir, vayy , vay​Kötülükler bitmiş, Duygu; ışıktan, Ayağın aşmasın, Bir kez eşikten, Görürsün fakat, geçilmiyor aşıktan​ Güllerden gelinlik, Sarmaşıktan taç, Sevdalı bakışlar, Binbir ışıktan​ Dudaklar arzulu, Her söz bir şarkı, Her manzara hikaye, Her gülümseme roman, Offf, amaaaan, aman​ Gönüller dopdolu, Aşk balosunda, Kimsenin kimseden, Yoktur tek farkı​ Eller tivist eder, Dansta duygular, Hayatın her rengi, Bu baloda var​ Ve benim yakamda, En emsalsiz gül, Ve yalnız olsam, O baloda en hoş bayan sen olsan​ Ve ben desem , gülüm, Ve dese gönlüm, Bana bu dansı lütfeder misin ? Ve lütfedip te isterim, Kıskançlığı bile kıskandırasın​ Söyle lütfeder misin ? Yeniden sen mi deyip , Balo'yu terkeder misin​  

858,496Konular
982,409Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt