Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

aşıktım ben :(:(

aşıktım ben :(:(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
insan aşık olunca her seyi unutuyor yarı
bu sene ilk kere birine aşık olmustum kankamın kuzeni
her seyini bana anlatırdı onun lakin onu bir kere bile görmememe
ragmen sırıl sıklam aşık olmustum sonradan bir gün kankamla facede konusurken
onun bana teklif ettiğini söylemişti öyle değişik olmustumki titremeye başladım
kankam onun yanıt beklediğini söylüyordu o gün cevap veremedim onunlada konustuk ama
bir gün sonradan teklifini kabul ettim ben ben birkac sefer anneme yakalanmam yüzünden ondan ayrılmıstım
ama o beni deli gibi sewiyordu vaz gecemiyordu kıskandırmak için kankamla cıktı ama ben ondan vaz gecmedim
kankamın elinden aldım onu ve kankamla cok fena bozusmustuk fakat daha sonra armız düzeldi çünkü beni sewdiğini biliyordu
bir gün o buraya gelmişti 29 Ekim cumhuriyet bayramı onu bulana dek canımız cıktı buldugumuzda ise onunla hiç ayrılmadık
o gün o gittiğinde beni bir aglama tuttu bir gün sonradan talefonumuzu istedi benimle konusmak istiyordu cok ısrar etti annem evdeydi
o gün tlefonda onunla konusurken yakalandım ve o fırcadan daha sonra tekrar ayrılık treni vurdu bize bu sefer cok kötü bozusmustuk lakin ben yeniden
onunla barısmanın yolunu bulmustum yine basladıgımızda facesine beni nişanlısı olarak kaydetmişti bu garip güzel geliyor insana biliyormusunuz
ve bu sefer o benden nedensiz ayrıldı bu sefer onu ikna edemedim üç bucuk ay dargın kaldık onun tüm ilğilendiği kızların canını cıkarıyordum ve kızlarıondan
uzaklastırıyordum artık beni sevdiği belliydi ama benim onu deli gibi sevdiğimi bildiği için sun değildi ona ve hemen tekrar ayrıyız ve ondan vaz gecmeye calışıyorum siz siz olun çılgın gibi sevmeyim

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt