Başlıca doğum günüm boşandığım gün olacak 39 yaşına giren Sibel Can belli başlı kutlama için boşanacağı günü bekliyormuş!!! Milliyet Cafe'nin haberine kadar; şarkıcı “Boşanma davam 1 Eylül’de Esas doğum günüm o gün olacak ve bir ay boyunca anma yapacağım O günü iple çekiyorum dedi Geçtiğimiz Cumartesi gecesi Kıbrıs’ta konser veren Sibel Can, 39 yaş gününü sahnede kutladı Can dev doğum günü pastasını keserken, “Boşanma davam 1 Eylül’de Başlıca doğum günüm o gün olacak ve bir ay her tarafında kutlama yapacağım diyerek o günü iple çektiğini söyledi Sulhi Aksüt’e boşanma davası açan şarkıcı gelen sorular üzerine “Keyfim fazla uygun zorlama günler geçirmiyorum kendimi her açıdan hissediyorum yanıtını verdi Yeni albümü “Benim Adım Aşk büyük alaka görebilen Sibel Can yeni yaşıyla birlikte beklentilerini şöyle anlattı: “Benim için çok özel bir gün, hem yeni bir yaş hem yeni bir yaşam dinç bir ömür diliyorum kendi kendime Bugün 1 Ağustos anneciğimin de benzer zaman da doğum günü, annemi kaybettikten sonra bu günün benim için bir anlamı kalmadı Sevenlerim sabah saatlerinden beri bana inanılmaz zorlama veriyor Kıbrıs dönüşünde ise doğum günümü çocuklarımla birlikte kutlayacağım