Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Asıl şimdi başlıyorum..!

Asıl şimdi başlıyorum..!
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Belli Başlı şimdi başlıyorum! ASIL HEMEN BAŞLIYORUM!​ Cümlelerim daha zinde hemenGeç kaldığım ne varsa bitmiş başa sardı hayatımBen başka benim,yenilendim yarı,kabuk başka kabuk,deri başka tenArtık üzülmüyorum hiç bir şeye,hani gelirsin diye beklentim de yokBoş verdim dünyaya,pek umarsız pek soluksuzum fakat,olur ya de çok yorgunum,selam olsun yalnızlığa keza bütün aşklara elveda Kelebeğin kanadına dolanıp uçmak istiyorum özgürlüğüme,aynaya bakıp saatlerce kendimi seyretmekAkıttığım bütün gözyaşlarımı azat etmek istiyorum inadınaNe sana sıfırım ne işlemim var ,hayat duysanaHayallerimin ucunu da yaktım ,eksik sonradan tutuşur merak etme,değil yok pek beklentim falan,artık gerçeklerle arkadaşımSevda sokaklarında durdu yarış atım,artık yayayım,kaldırımlardayımBütün biriktirilmiş şiirlerimi,yazılarımı seninle birlikte çöpe attım,yok yok sana değil isyanım,yanarsam aptallığıma yanarım Bugün daha bir serseriyim daha bir deliyim,ne sensizliğe köleyim ne varlığına aneyimYok değil merak etme gayet iyiyimO,şu,bu ayrım etmez ,herkese biçareyim herkese bir geriyimHedeflerim önümde,yalnızlığımla bugünlerde her şeye iyi kalpli herkese cesaretliyimSen mahrum diye her şey bitmedi,bak hala yaşıyorum,asıl hemen başlıyorum (özel baskı)  

858,496Konular
982,399Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt