iltasyazilim
FD Üye
arkadaslar sitemimi 1 aya yakn bi sure icinde toparladim özellikleri ise asagdikai gibidir fakat cpu ve mainboard inanilmaz derecede ısınıyor ekran akrti sicakligiidare eder o da asiri isinmakta ama cpu yu sogutamıyorum sizce ne yapmaliyim cpu 5560 derece mb ise 6065 derece civari ortalamam normal calistigi zaman hicbir sey calismadiginda ise cpu 50 mb 55 derece ama explorer knight online yad abaska bisi calistiginda maikne alev sariyor
Asus P5LMX Anakart
İntel 32 Mhz Dual core 4mb cache cpu
asustek eax1600 pro ekran kartı
120gb sata disk
512 mb ddr2 667 mhz ram
öenerilerinizi bekliyorumvoltaj degerleri 325 520 1220 ayrıca sıcaklıklara asusun pc probe programi ustunden bakiyorum ne gibi ince ayarlar yapmaliyim ve makineyi bu sıcaklıktan nasi dusurebilirm ne kullanmaliym?neler yapmaliym yardimalrinizi bekliyorum?ekran kartimdan tam performan icin ansi ayarlar yapmam gerekiyor?simdiden tesekkurler
Asus P5LMX Anakart
İntel 32 Mhz Dual core 4mb cache cpu
asustek eax1600 pro ekran kartı
120gb sata disk
512 mb ddr2 667 mhz ram
öenerilerinizi bekliyorumvoltaj degerleri 325 520 1220 ayrıca sıcaklıklara asusun pc probe programi ustunden bakiyorum ne gibi ince ayarlar yapmaliyim ve makineyi bu sıcaklıktan nasi dusurebilirm ne kullanmaliym?neler yapmaliym yardimalrinizi bekliyorum?ekran kartimdan tam performan icin ansi ayarlar yapmam gerekiyor?simdiden tesekkurler