Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşırı kıskancım lütfen yardım !

Aşırı kıskancım lütfen yardım !
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Fazla kıskancım lütfen yardım ! kızlar benim 6 yıllık bi beraberliğim var ve sevgilimi okadar kıskanıyorumki sürekli bu konudan kavga ediyoruz nerdeyse hergün belki şaka gibi kazanç fakat hakiki bu kız lafı duyduğumda deliriyorum resmi olarak ayrılıyoruz ben bidaha kıskanmıcam diyorum fakat yinede kıskanıyorum ve yine tartışıyoruz önüne geçemiyorum bu sorunumun ve sevgilim bundan böyle benden uzaklaşmaya başladı sürekli arkadaşlarıyla onlarla daha mutluymuş dırdır yapmıyomuş onlarben istiyorumki defalarca birlikte zaman geçirelim benmle olsun bana emrindeki olsun lakin o cok sıkılıyor bu durumdan ve son kez barıştık birdaha kavga olursa elbette olmucak tekrardan yollarımızı ayırıcaz dedi ben onu kaybetmek istemiyorum lütfen destek edin napmam gerek elimde tutmam için?kıskançlıktan kurtulmam için ?asirikiskancimlutfenyardim5c5186373a2b0gifalt :attention: Attention :attention:  

858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt