Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşırı terleme sebepleri nelerdir?

Aşırı terleme sebepleri nelerdir?
0
120

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
Ölçüsüz Terleme Sebeplerı 40 yas sonrası Hatunlarda en sık karsılastıgımız sıkayetlerden dır. Ostrojen hormonu sevıyelerınde dusme erken yaslarda baslayabilir. Bayanlarda menopoz oncesi gorulen haddinden fazla terleme iıkayetlerı son devirlerde süratli bır biçimde artmaktadır. Adet kanamsi kesılmesı ortaya cıkmadan evvel gorulen asısı terleme sıkayetlerı Pre-Menopoz dedıgımız devir de gorulebılır. Bu devrin uzunlugu insandan kimseye degısebılır. Bazen 10 yıl bazen 2 yıl kadar surmektedır.

Vucutta enfeksıyon kaynagı yoksa ve yuksek ates sebebı bır hastalık olmadan ortaya cıkan terleme sıkayetlerıö kapsamlı olarak kan testlerı ıle kıymetlendirilir.

Bayanlarda ayrıyeten cılt kurulugu, sac dokulmesı, vagına kuruması, haddinden fazla yaglanma, ve kilo alma üzere sikayetler eslik edebilir. Bu durumda kisi ölçüsüz terleme nin Hormonal sebeplerden kaynaklandigini bilemeyebilir. "Ben neden cok terliyorum, daha Menepoz a girmedim ki " diye önümüze gelmektedir.

Klinigimiz de, Ostrojen hormon seviyelerine bakildiktan sonra, bireye dogal yollardan elde edilen bitki kaynakli Bio-Identical Hormon tedavisi onermekteyiz.

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt