iltasyazilim
FD Üye
İyi günler arkadaslar Benim bi sevgilim var 8ayın içindeyiz Okullar acıkken her gün görüşüyorduk haftanın 5 günü yani Beni çok aşırı seviyordu aşırı kıskanıyordu falan son derece ilgiliydi Sonradan okullar kapanınca kız köye gitti anneannesinin yanına falan okulların kapandığı günden beri görüşmüyoruz her şey çok güzel gidiyordu lakin bayramda köye gitti ve çok değişmeye başladı Günden güne arttı bu Acilen fazla soğuk ve beni sevdiğini kıskandığını dile getiren mesajlar atmıyor hiç Ben de cok seviyorum kızı fakat o bana 1 gram bile layık vermiyo diyebilirim Örneğin duşa giricem diyo 67 saat daha sonra yazıyo eskiden böyle değildim duştan cıkıp giyinirken bile benle konustuğunu söylerdi Bunun nedeni ne olabilir benim verdiğim bedel onu şımarttı mı değil sa mesafeler yüzünden mi böyle? Beni arttık cok sevmediğinin farkındayım ve demin askfm'ine girdim fakat benim şifresini bildiğimi bilmiyor Erkeklere soru sormuş birine ''love me'' falan yazmış ben de asap oldum ve artık onu teslim etmek istiyorum Ama bırakmadan önce onun yaptıklarını ben de ona yerine getirmek istiyorum bazı şeylerin değerini anlasın diye Ne yapmalıyım fikri olan var mı Ve bu ilişki sizce neden böyle oldu kız çok pozitif değişti