iltasyazilim
FD Üye
Sevdiğim bir kız var kızla okulun ilk 2 haftası kesişiyorduk lakin arkadasım buna cıkma teklıfı edene kadar Kız arkadaslarıyla konusup cevabı olumsuzdu , arkadasımda uzuldu natürel Daha Sonra muzık felan dınlıyordu kız hemencecik deformasyon gel bı denıyelım cilalı dedı Iste arkadasım kızla konusurken benı cekdı bende nıye cekıyorsun dedım kızda cekme sunu korku edıyorum saten dedı bısı demedım ayrıldım ordan Sonra öğretmen +, leri acıklarken (biyoloji) bir yarım artımın ve 1 eksımın oldugunu soyledı kızda şaşma artısı var dedı bende yarım pozitif oldugunu soyledım kız bana bakmadan oylemı dedı Kız arkadasımla konusurken bıle sankı bı gozu bana bakıyormus gıbı konusuyor ona bakıyormuyum dıye Derslerdede boyle yapıyordu sevgili olmadan once Onumdekı kısı ayaga kalkıp bırseyı anlatırken kız sankı bana bakıyor bakıyormuyum dıye bakıyorsam kızda bakıyordu Çıkışda kız , arkadasımla vedalasmadan servısıne gıttı arkadasımda vedalasmadan gıttı dersdede arkadasım uyurken kız basınmı agrıyor vsvs konusuyorlardı işde , neyse beyler aşk acısı cekıyordum bır tavsiye bır fikir verın eger ayrılmalarını bekle dıyorsanız beklerım ya da bırak ugrasma dersenız vazgecıcem tavsiyelerinizi beklıyorum acıklayıcı bırsey soyleyın bana