Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşk Acısı Şarkıları

Aşk Acısı Şarkıları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Aşk Acısı için Şarkılar

Aşk Acısı Çekenlere Şarkılar

sıla kenar süsü
aynaseverek ayrılanlar
emre kültürlübu kere anladım
fikrimin ince gülü
haberin yok ölüyorum duman
rafet el roman sevdim fakat sonu yoktu
sezen aksu vazgeçtim
yüksek sadakatkatil ve maktül
Zakkum Anason

Benim aklıma gelenler bunlar sizde aklınıza gelen şarkıları bizimle paylaşabilirsiniz *

Similar threads

Aşk Acısı icin Şarkılar Aşk Acısı Cekenlere Şarkılar sıla kenar susu aynaseverek ayrılanlar emre aydınbu kez anladım fikrimin ince gulu haberin yok oluyorum duman rafet el roman sevdim ama sonu yoktu sezen aksu vazgectim yuksek sadakatkatil ve maktul Zakkum Anason...
Cevaplar
0
Görüntüleme
256
Aşk Şarkıları Hangileridir En Güzel Aşk Şarkıları Hangileridir Yalın:Günaydın Emre Altuğ:Gözün Kültürlü Yar Sezen aksugeri dön Ferda Anıl YarkınArdına Kadar Berkant:Samanyolu Gülay cesaretin varmı aşka Ayten Alpman Sen Varsin Haluk levent anlasana , ela gözlüm Erol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
En hoş aşk şarkıları Günümüze kadar bilinen en güzel Türkçe aşk şarkıları listesi en hoş aşk şarkılar, en hoş aşk şarkıları isimleri, en hoş aşk şarkıları sözleri Yıldız Tilbe Çabuk Olalım Aşkım Tez olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
2019 Yılının En Çok Dinlenen Şarkıları Listesi En Çok Dinlenen Şarkıları 2019 Yılının Ajda Pekkan Arada Sırada Teoman & Ömür Gedik Portakal Orda Kal Ümit Sayın & Tarkan Gitme Yalın Anlat Güzel Mi Oralar Yeşim Salkım Piyango Yonca Lodi Düştüysek Kalkarız Yonca Lodi Milat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Romantik aşk şarkıları listesi Romantik şarkılar Aşk şarkıları Rafet El Roman – Yana Yakıla Nez Gonul 51promilHer Tarafta Abidin – Bosuna Abidin – Son Sabahtan Abidin – Son Sabahtan Ajda Pekkan – Kimler Geldi Kimler Gecti Ajda Pekkan – Kimler Geldi Kimler Gecti Ali Guven – Gezgin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,506Konular
983,090Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt