Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ask acısı - Yaş

Ask acısı - Yaş
0
284

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Kez merhaba arkadaşlar Yaşım 16 Daha önce hiçbir kızla ilişkim olmadı , asikk olmadim

Ve hayatımda ilk defa aşık oldum bu yaşımda Malesef ki kız 22 yaşında

ilk olarak aşık oldum bu duyguyu yaşadım Bi kıza seni seviyorum dedim bi şekilde numarasını buldum Mesajlar attım aralıksız

Ask adına bi insanı bu dek rahatsıziz etmek karaktersizliktir dedi vazgeç dedi

Biliyorum abuk subuk uğraştım caymak için fakat olmuo Yapamıyorum , onu görünce bile kalbim cikicak gibi oluo

Ben nasıl kurtulucam arkadaşlar?

Similar threads

Ilk Kez herkese selamlar sevgilimle 2 yılımızı anlatabildiğim kadarıyla anlatıcam yardımlarınızı bekliyorm yaşım 18 bu sene l4 e geçtim kız arkadasm l3 e benden 1 yaş ufak okulda yüzüne bakılır tiplerden biriyim bu kız bndn hoşlanmış 2 sene oluo yan arkdsm gösterdi bnde hoslandım bktm hoş kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Arkadaşlar bu oalyı son günlerde kafama takıyorum orta son sınıf öğrencisiyim sınıfımdaki erkeklerin yarısı kızlarla çıkıyo fakat aşık değillerBen bi kıza aşık oldum çekingenliğim sebebiyle açıklayamadım durumu çıkma teklifi etmemde abuk subuk buldum çalışgan biriydi kabul edeceğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Arkadaşlar ben bi kıza aşık oldum fakat kız ne desem ne yazsam işlenmiş işlenmiş dio geçiştirio dün artı zorladım galiba engellicem bundan böyle dedi napmalıyım lütfen yardım edin ? Abuk Subuk açıklama yapacaklar hiç yapmayın daha iyi
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Arkadaşlar Ben Yelken Direği Konuya Gireyim Ben 17 Yaşındayım Meslek Lisesi Öğrencisiyim Okulumda Malesef Kız Denilen Bişey Yok O Konuda Cok Şanssızım Okulumda 1500 Tane Öğrenci Varsa Bunun 100 Tanesine Kızdır Ve O Kızlarıda Bilirsiniz Herkezi Peşinden Koşturuyorlar Onu Geçtim Sıradan Günlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
18 yaşında bir kızım Kimseye aşık olmuyordum Ola Ki hoşlandığım beğendiğim kişiler oluyordu ama arkadaşlarım gibi o kadar aşk acısı çekmiyordum Sonra kendimi boşlukta hissettiğim bi dönem biriyle tanıştım Boşlukta hissediyordum çünkü ailevi sorunlarım vardı Tanıştığım kişiyle cana yakın sohbet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt