Aşk acısını unutmak aşk acısını hatırlamamak ALLAH kimseye yaşatmasın aşk acısını,acıların en büyüğüdür insanı acıyla nezaket eder aşkda aşkın acısıdaşimdi ola ki aramızda aşk acısı çeken meleklerimiz vardır diye yararlı olduğuna inandığım bir konu aşk acısını daha çabuk unutmaya yarayacak bilgiler umarım işe fayda Aşk acısı çekiyorsanız yada karşılıksız bir sevdaya düşmüş iseniz kurtulmanız imkansız değildir Yalnızca azıcık mücadele sarfetmeniz gerekir Yapmanız gerekenlerden bazılarını aşağıda maddeler halinde bulabilirsiniz Elbette içinizde geri dönermi dönmezmi şeklinde bir umut bırakmamanız, kararlarınızı ona bırakmamanız ve onun düşüncesi ne olursa olsun kendi kararınızı uygulamanız gerekir Artık ondan vazgeçtikten sonra ona aleyhinde hayranlık yada nefret duyguları beslememeniz gerekir Bilhassa de bir sebepten ayrıldığınız yada sizi reddeden birine karşı nefret edilen şey besleyebilirsiniz; ama nefretiniz onu unutmanızı zorlaştıracaktır Size onu hatırlatacak duygu yüklü şarkılardan kaçınmalısınız Bu fazla önemlidir Bu şarkıları dinlemeye devam ederseniz bu yazıyı hiç okumayın daha iyi“Çoktan unuturdum seni çoktan Ah bu şarkıların gözü âmâ olsun Eğer mümkünse ondan ve çevresinden uzaklaşmanız yararınıza olacaktır Eğer uzaklaşmak olası değilse, onunla konuşmayacağım veya görmemezlikten geleceğim diye kendinizi kasmanız bir işe yaramayacağı gibi, bütün ters sonuçlar da alabilirsiniz Onu görmekten ve onunla konuşmaktan kaçınmak yerine ona herhangi biriymiş gibi faydalanmak en rasyonel davranış olacaktır Mümkünse ona olan sevginizi hiç dile getirmemeniz, bilhassa üçüncü şahıslardan ve hatta kendinizden bile saklamanız yararınıza olur Kendinizi her tarafta aşık olmak için zorlamayın Bana kadar en çok yapılan hata budur Birini hatırından çıkmak adına kendinize suni bir aşk elde edebilirsiniz ve durumunuzun daha da karmaşıklaşmasına niçin olabilir Son olarak “ben hiç bir zaman onu unutamayacağım biçiminde basmakalıp insan düşüncesine kendinizi kaptırmayın Mutlaka unutacaksınızdır Bir çok birey unutamam sanmış lakin unutmuştur“bir rüyadır gelir geçer her aşk bir gün hayal olur unutulmaz denen günler unutulur unutulur