aşk bize cok(?) Sanki gözümü kapatsam gideceksin,kaybolacaksın! Sabaha değin gözümü kırpmadım, bırakıp beni gidersin diye Oysa söz vermiştin! Beni bırakmayacaktın! Susma zamanı, Susmak ara sıra içerde bir yerde Kanamaya başladığı vakit acıyı usulca örtüveriyor Ne kadar vaktimiz varsa sevgiye,sevmeye o kadarına razı olduk Belkide aşkı aşk yapan bitimli olması! Simdi geriye doğru baktığımda,yaşadıklarım beni ben yapmış Benolma maceramı sevdim Her şeye rağmen bundan başka! AYRILIK Tekrar Tekrar giyip prova yaptığımız bu giysi üzerimizde hiç iyi durmadı! AŞk ßiZe CoK YakışmıŞtı Göremedim bakarken Seni, Ya Da görmeyi istemedim Kapattım sana tüm kapılarımıOlamazdı Bekleyenim var geride, Seninse önünde özgürlüğün Üzerlerine basıp tırmanamazdım, sana dürüst Sonrasında bakamazdım kimseye, eski ben olarak OlmazdıGereken görmemekti seni, karşımda olsanda Hissetmemeye çalışmaktı içimdeki sızıyı Derindeki acıyı yok saymaktı, farketmemekti Nefes alamadığımı belli etmemekti Değil sayamadığımı farkettiğim lahza bu hissi; Aynaları bile kaldırdım etrafımdan, Kendi kendimle yüzleşmemek, kızdığım Ben'i görmemek; Aynada gördüğüm aksimde, Gerçekte Seni gördüğümü inkar yapabilmek için Üzerine attığım külleri hiçe sayıp sönmeyen, Daha da alevlenen duygularımı yok saymak için Şuan, peşinde enzor olanı kaldı bana, Kendi kendime itiraf edemediğim Görmesi kolay bir düş, yaşaması şiddet bir üzüntü Kördüğüm, korateş, Vaktiyle olmazmış gibi gelen,şimdiyse içine düştüğüm bir alev Doğrusu öylesine özlemişim oysa yanmayı Seneler daha sonra Sevebildiğimi öğrenmek , hissetmek Şimdiyse Geç öğrenmişliğin verdiği,isyanıma dur diyebilmek Ben bundan böyle SEN diye baslayan siirleri sevmiyorum Bu satırlar sana; Yakıp yıktıkların, Kanatıp bıraktıkların için Bu satırlar sana: Bir avuç kırıntı sevgilerin,Yetersizliğini yüzüme fırlattığın için Bu satırlar sana; Öğrettiklerin içinYaşattıkların için BEN GiDiNCE SEN BiTECEKSiN YA DAIMA,YA HİÇ Beynimden atamam biliyorum fakat Yüreğimden söküp atacağım bu gidişle Ve bu gidişle kulağım kapalı olacak sesine, Ne de gözlerimde sen olacaksın Kış uykusuna yatıracağım bütün anıları; Sana ait ne varsa Sabrım tükenecek birgün, Ve sonunda ayaklanma edip, Şöyle haykıracağım sana; Ben'de ben'i tüketmeden gel Öylesine arama beni, Öylesine gelme bana; GELECEKSEN ADAM GİBİ GEL
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.