Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşk Bu dek Kolay mi Sence ?

Aşk Bu dek Kolay mi Sence ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sa Fiilen coğu kez Konu Acıyorum Bundan Böyle Sorun Değilde birazda takıntı haline getirdim bir takım şeyleri diyebilirim

Ben Lise 1 Öğrencisiyim 1 Kızdan Hoşlanmıştım Az Önce Kimseyi Tanımıyor Vede muhabbetim yoktu neyse bi arkadaşın kız arkadaşı varmıs aynı servisten hoşlandıgım kızda onun arkadaşıymıs neyse işte ben ona ondan hoşlandıgımı söyledim işte asistan oldu cıkısta ufak bi konusma yaptım telimi verdim neyse
işte mesajlaştım günler haftaları kovalarken sevdiğimi kesin ettim vede söyledim'de
işte sonradan işte bizim arkadaşın kız arkadaşı yani servisten ! işte benden hoşlanmaya başladı neyse bir gün face söyledi bana yalnız bundan böyle umudumu kesmiştim ne yaptıysam ne ettiysem hoşlandığım kızın gönlünü alamamıstım sevdiremiodum bi türlü kendimi zaten cıktıgıda varmıs cıktıgımdan ayrılıyım senle cıkıcam sen cok iiyi birisin vb cümlerler kullandı bundan böyle dayanamıodum yalnız kalmaya ve benden hoşlanan bir kıza baht verdim cıktık işte lakin cıktıgım kız hala o kızı sevdiğimi düşünüodu defalarca bunu söyledim neyse cıktık ama cıkıoruz gibide olmadı 3 gün daha sonra ayrıldı insanları tanımak cok baskı hemen olan hisselere kapılarak birbirrine bağlıyorlar gerci o bana öneri etti velakin şu anda bir kızla cıkmak istesem cıkamam hakkımda kötü yanlıs şeyler sölicekler bundan böyle utanıorum kimsenin yüzüne bakamıorum yani biri benden hoşlansa dahi o kızlar benim hakkımda yalan yanlıs şeyler söylicek belkide lakin anlamıorum ve işte sonra o kız benim hakkımda cok şey söyledi seni yanlıs tanımısım hoşlandıgım kız bana cıkma teklifi eden kişiyle sürekli konusuodum mesaj olsun tenefüs her fırsatta olmuyor yürümüyor dedim ilişkimiz icin dinç düşünemiorum sonradan ayrıldı zaten bişeyleri düzeltmemiz gerektiğini söyledim ben bu durumdan mutsuzdum hoşlandıgım kız zaten beni coktan silmişti onada ağır laflar etiştim benden sonra öpülmüş dudaklarda bana dair cümlerler aramam bundan böyle die '' cok ağır bi laf oldugunu ve pişman oldugumu söyledim daha sonra sarf ettiğim cümleleri kendisine kişisel olarak söylemedim okulda tenefüste konusabilirmiyiz vaktin varmı dedim hayır dedi sonra benden hoşlanan kıza mesaj attım ve bunları aynen iletmesini söyledim yeniden rahadsız etmicem sizi dedim

ve arkadaşlarım olur ya bu yaşadıklarım size sacma gelicek velakin artık sıkıldım yani şu anda ben bi kızdan hoşlnadıgımı bile söylemiorum dost cevrem değil dostum değil arkadaşım değil napıcam yani tasa etmiom eyw fakat yürümüyor be abicim cevre elde etmek istiorum npmam lazım aşk meşk yürümüyor önce cevre sonradan sevgili olaylarına gircem fakat cıkıs yolum değil beni biri aydınlatsın gülmeyi unuttm

858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt