Aşk bu, engel olmayı bilemedim Martılar gibi sessizce uçuyor bu çılgın gönlüm, Pespembe hayallerimle, aşk semalarında Acaba yetebilirmiydi fakat bu kavgacı ömrüm? Yada sevebilirmiydi ama, yine her yerde seni? Herşeye sıfırdan başlayabilsek, tekrardan Yeni doğmuş bir bebek gibi, Fakat öncesinde, senin hayatına, Benden önce biri, girmemeli Sabahın erken saatlerinde, Güneş, gönül bahçemi aydınlatırken, Gönül bahçemde ben, Aşk yağmurlarımla büyütmek isterdim seni Olmadı, yada olmasını istemedin, Sevgilerimin yada sevmelerimin Her ağladığımda, gözyaşlarım akıyor yüreğime, Her damlasında seni anlatan düşüncelerim Gecenin ayazında, çeketim olur hüzünlerim Uykularımda, üzerime bir yorgan gibi, Çekili verir, derinden ve sessizce, Seninle, beraber olduğum hayallerim öyle süre geçti, o kadar insanla tanıştım, Fakat ben, hala senin bi benzerine rastlıyamadım Kördüğüm olmuştu bak yüreğim Sadece seni sevebilmekti tek dileğim, Yada olmasını istediğim Ben bir Ferhat değilim, Yada bir Mecnun Ben sadece ben olduğum için, Senide özgün olduğun için sevdim Keşke sevmeseydim fakat Aşk bu, engel olmayı bilemedim alinti