Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşk Ciceği - Ozgun

Aşk Ciceği - Ozgun
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Soz vermiştik yıllar once
Yok,artık sende mi beni yaktın gittin soyle
Direnmedim sustum yine caresiz
Kabullendim sessiz gidişlerini

Sensizliğe alışamadım
Alıştığım her gun olmek değil, ne olur gitme
Doğan guneş bizim olsun sadece
İzin ver solmasın acan ciceklerimiz

Gozlerin gibi yalan soyle
İstersen kabullenme
Yine battı yaz guneşi
Acamadı soldu aşk ciceği x3

Soz vermiştik yıllar once
Yok,artık sende mi beni yaktın gittin soyle
Direnmedim sustum yine caresiz
Kabullendim sessiz gidişlerini

Sensizliğe alışamadım
Alıştığım her gun olmek değil, ne olur gitme
Doğan guneş bizim olsun sadece
İzin ver solmasın acan ciceklerimiz

Gozlerin gibi yalan soyle
İstersen kabullenme
Yine battı yaz guneşi
Acamadı soldu aşk ciceği x2

Similar threads

Canımı al Seni alma benden Beni de cal vazgectim kendimden Sevabın kalmasın bana, Gunahın benim boynuma Al ahını Vazgectim Senden (x2) Al canımı deme bana Sar beni son bir kez Daha Guler miydin? Bakar mıydın? Gozlerimden kacar mıydın ? Yine seni sevsem de Kin tutar mıydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Doğum Gunu Aşk Şarkıları Sozleri Doğum Gunu Şarkı Sozleri DJ Murad Bugun Senin Doğum Gunun Şarkısı Sozleri Bu gun senin doğum gunun opucuk koydum alnına kopardığın o gullerden tac yaptım istanbula yaşadığım en buyuk mutluluk cektiğim en buyuk acısın bir şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
En hoş aşk şarkıları Günümüze kadar bilinen en güzel Türkçe aşk şarkıları listesi en hoş aşk şarkılar, en hoş aşk şarkıları isimleri, en hoş aşk şarkıları sözleri Yıldız Tilbe Çabuk Olalım Aşkım Tez olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Aşk Sevmekse Sevmek Nedir? Dun gece yine seni duşundumKaynakwh: her zaman ki gibi gectiğimiz yaz aylarını duşundum hasretin sevginle birleşti gozyaşı olarak dondu bana Sensizliğine burunmuş dunyamda kendi egemenliğimi kurmaya calışıyordum tam kendim icin bir şeyler yapacaktım ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Rafet El Roman ile birlikte Aşkı Virane şarkısını seslendiren Yusuf Guney bir album cıkarttıBu albumun tanıtımını Burada yapmıştımBen albumu dinledim ve cok beğendimŞimdi de sizlerle şarkı sozlerini paylaşıyorumimagesyusufguneybirsevdamasalisarkisozleri5adaef4254774gif Heder Oldum Aşkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,469Konular
981,198Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt