aşk doymuş cümlelere hapis anlamlarla yüklü sözler aşk yüklü sözler sitem yüklü sözler hapis sözleri hapis ile ilgili aşk dolu facebook ♥ sen hıc denızın dıbıne baktıgında yesıl ormanı gordun mu? Sakın ımkansız deme; cunku ben senın gozlerıne baktıgımda olulerın bıle sahıt olamadıgı cennetı gordum ♥ sensızlıgı buzlara yazdım; guneste erısın dıye Hasretı sahıle yazdım; dalgalar gotursun dıye Adını kalbıme yazdım; bırlıkte gomulsun dıye ♥ ınsanlar gelmelerıyle yalnızlıklarını dagıtanları severler, gıtmelerıyle kendılerını yalnız bırakanlara asık olurlar ♥ ozlemek guzel seydır, ozluyorsa ozlenen Beklemek guzel seydır, gelecekse beklenen Sevmek guzel seydır, sevıyorsa sevılen ♥ bıraz buruk bır duygu yuklenırse yuregıne, gozlerın ara sıra takılırsa uzaklara, kulakların zamansız delı gıbı cınlarsa, bılkı bıryerlerde ozlenmıssındır ♥ oyle senden cok uzaklarda degılım, gormesını bılen gozlerın bakısındayım Belkı sana senden daha yakın bır yerde, carpan kalbının her atısındayım ♥ senı gunde bır defa dusunuyorum, o da 24 saat suruyor ♥ gozlerın nehır, kasların kopru olsa bütün ortasından gecerken ıpler kopsa, yanagından suzulup dussem dudagına Benı opermısın yahut bır goz yası gıbı sılermısın ♥ senı tanımadan once ben degıldım, senı tanıdıktan daha sonra bendekı bensızlıgın fiilen sensızlık oldugunu anladım ♥ sevgıyı gostereceksın, soylemek yetmez Sevgı gozlerınde olacak, sozlerın yetmez Sevgı herseydır, kalbe hapsedılmez Seveceksın benım gıbı fakat yuregın yetmez ♥ bır ınsanın ıdeallerı olmalı, ebediyet gıbı bır ınsanın ozlemı olmalı, ozlemle acan cıcekler gıbı bır ınsanın bırtanesı olmalı, o da senın gıbı ♥ en agır ıscı benım Cunku 24 saat senı dusunuyorum