Aşk Batmış Yeni Yıl Mesajları 2019 Bu konu; yeni yıl aşk mesajları 2019 hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, yeni yıla antre için geri sayım başladı hemen hemen 115 saat sonra 2019 'e gireceğiz İnsanların hep birlikte hoşça zaman geçirmeleri, birbirlerini arayıp sormaları için vesile olan günlerden yeni yıl gecesinde eğer sevdiğiniz yanınızda olamayacaksa üzülmeyin Siz de onun gönlünü yollayacağınız olağanüstü aşk dolu yeni yıl mesajlarıyla alırsınızaskdoluyeniyilmesajlari20195c555e9f1b0ecalt Hepinize iyi yıllaraskdoluyeniyilmesajlari20195c555e9f1b0ecalt 1549098650 1549098650 askdoluyeniyilmesajlari20195c555e9f7fb1caskdoluyeniyilmesajlari20195c555e9f7fb1c askdoluyeniyilmesajlari20195c555e9f7fb1c Adını aynalara yazamadım sinirden kırarım diye, adını duvarlara yazamadım zalimin biri boyar diye, adını kalbime bile yazamadım ben ölünce organlarım bağışlanır da sen başkasının olursun diye… Sevgilim nerdesin Gecenin bak kaçı olmuş, ben hala aşkımıza nöbetteyim Gözlerim dolmuş, içim burkulmuş Ben senden hiç gidemedim ancak hala Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan, dostlarına güven, sevgine sarıl yılbaşı senin başarılarının anahtarıyla bütün kapıları açacaktır Mutlu Yıllar Aşkımmm En büyük zaman hırsızı, yaşadığımız kararsızlıktır 2019 yılı tüm kararlarımızın gerçekleşmesi ve mutluluğu getirmesi dileğiyle, nice mutlu yarınlara bitanem 2019 yılana girerken sevgi ve uzlaştırma diliyorum Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir sene gibi geride kalması umuduyla Nice Yıllara Birtanem Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım Aklımda olduğunun yarısı dek yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım Hasret kapımda nöbetler tutuyor Sevgilim uzakta bir şehirde gözlerim onu arıyor Bir kuş olup gitsem aşsam şu enginleri varsam senin yanında öpsem doyasıya koklasam… Hasret kapımda nöbetler tutuyor Sevgilim uzak bir şehirde gözlerim onu arıyor Bir kuş olup gitsem aşsam şu enginleri varsam senin yanında öpsem doyasıya koklasam…