Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşk Duası

Aşk Duası
0
182

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Aşıkların duası
Aşık duası
Aşk duaları

ask duasi

Rabbim
Bir insan koy kalbime
Lakin o insan senin de
sevdigin olsun

Ve bana pek bir insan sevdir fakat
O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun
Beni böylece bir insanla bulustur ancak benden önce
Onunla bulusmus olan sen olasin

Onunla el ele tutustugumuzda
Ikimizin uzerinde Senin elin olsun

Bana öyle gözler göster oysa
Ben o gözlerden sana bakayim

Bana pek bir sevgili ver ki
O gözler cennete acilan iki pencere olsun

Onunla oyle bir yolda yürüyelim fakat
Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim

Oyle bir sevgili verki bana
Ona sarildigimda kainat bize baksin
Birbirine sarilsin

Sevgimiz kurtla kuzulari baristirsin
Bize bakip seytan Adem'e secde etsin
Günah sevap ugruna kendini feda etsin
Olüler birer birer uyansin sevgimizle

Bize pek bir sevgili ver ki Rabbim!
Sevgimizde Muhammed sevilsin

Oyle sevelimki birbirimizi
Hz Hatice göklerden bize seslensin
Ve desin ama

Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde bizde onlardayiz

Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde
Allah Askimizi O Kadar cok seviyorki binlerce insana yasatiyor *

Similar threads

http:img209**************img209829752tmxg2aw7 Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsun Ve bana öyle bir insan sevdir ki O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
348
Aşk Duası Rabbim Bir insan koy kalbime Fakat o insan senin de sevdigin olsun Ve bana pek bir insan sevdir fakat O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun Beni pek bir insanla bulustur fakat benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin Onunla el ele tutustugumuzda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Aşk Duası Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsun Ve bana o kadar bir insan sevdir oysa O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun Beni o kadar bir insanla bulustur ancak benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin Onunla el ele tutustugumuzda Ikimizin uzerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
buda aşıklar için duaa Aşk duası!!! aşıklar için dua aşıkların duası en etkin aşk duaları etkili aşk duaları en duası ask duasi Rabbim Bir insan koy kalbime Fakat o insan senin de sevdigin olsun Ve bana öyle bir insan sevdir fakat O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun Beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Aşıkların duası Aşık duası Aşk duaları ask duasi Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsun Ve bana oyle bir insan sevdir ki O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun Beni oyle bir insanla bulustur ki benden once Onunla bulusmus olan sen olasin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
858,471Konular
981,202Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt