Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşk Duası

Aşk Duası
0
182

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Aşk Duası

Rabbim
Bir insan koy kalbime
Fakat o insan senin de
sevdigin olsun

Ve bana pek bir insan sevdir fakat
O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun
Beni pek bir insanla bulustur fakat benden önce
Onunla bulusmus olan sen olasin

Onunla el ele tutustugumuzda
Ikimizin uzerinde Senin elin olsun

Bana pek gözler göster ancak
Ben o gözlerden sana bakayim

Bana o kadar bir sevgili ver ki
O gözler cennete acilan iki pencere olsun

Onunla oyle bir yolda yürüyelim ama
Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim

Böylece bir sevgili verki bana
Ona sarildigimda kainat bize baksin
Birbirine sarilsin

Sevgimiz kurtla kuzulari baristirsin
Bize bakip seytan Adem'e secde etsin
Günah sevap ugruna kendini feda etsin
Ölüler birer birer uyansin sevgimizle

Bize böylece bir sevgili ver ama Rabbim!
Sevgimizde Muhammed sevilsin

Pek sevelimki birbirimizi
Hz Hatice göklerden bize seslensin
Ve desin ki

Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde bizde onlardayiz

Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde
Allah Askimizi Pek cok seviyorki binlerce insana yasatiyor

( Aminn) *

Similar threads

Aşıkların duası Aşık duası Aşk duaları ask duasi Rabbim Bir insan koy kalbime Lakin o insan senin de sevdigin olsun Ve bana pek bir insan sevdir fakat O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun Beni böylece bir insanla bulustur ancak benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
http:img209**************img209829752tmxg2aw7 Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsun Ve bana öyle bir insan sevdir ki O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
348
Aşk Duası Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsun Ve bana o kadar bir insan sevdir oysa O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun Beni o kadar bir insanla bulustur ancak benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin Onunla el ele tutustugumuzda Ikimizin uzerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Aşıkların duası Aşık duası Aşk duaları ask duasi Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsun Ve bana oyle bir insan sevdir ki O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun Beni oyle bir insanla bulustur ki benden once Onunla bulusmus olan sen olasin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Aşk Duası Şiir Guzel Aşk Duası Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsun Ve bana oyle bir insan sevdir ki O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun Beni oyle bir insanla bulustur ki benden once Onunla bulusmus olan sen olasin Onunla el ele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,472Konular
981,207Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt