Aşk görecelidir kişiye göre kasıt kazanır 1549098471 1549098471 askgorecelidirkisiyegoreanlamkazanir5c555debf179caskgorecelidirkisiyegoreanlamkazanir5c555debf179c http:imgblogcucomuploadshayatbenvekizimtogetheralonebycrapcorewq9 AşK neden cümbür cemaat aşkın tartışmasındademekki kimseden bir anlam kazanamamış hep karşımızda, yanımızda, içimizde, damarlarımızda dahası mı? kalbimizde mi ,beynimizde mi? nerelerde bu aşk nerde beslenir, nerde çoğalır günahsız kalbi mi kullanır yahut mantık dolu beyni mi önce birincil görüntü ya daha sonra evet ya daha sonra evlilik gibi canım cicim ayları, mutluluk, sevgi bir bakmışsın adını duyduğunda titrediğin birey sözde o yok başka biri ve bütün gerçekler apaçık bu fena yanı natürel aramalar azalır, mesajlar azalır, seni seviyorum çağrıda bulunmak sıradanlaşırşır şır şır demekki aşk bu değil bu kadar da tez sönmez kolaymı cehennemin ateşini söndürmek, aşkta böyle olmalı kendimce aşkı kötü yanlarıyla anlatmaya bayılıyoruz benzeri her aşk acı doymuş böylece sevgiler, aşklar varki tanık olduğum aşk onu düşündüğünde onunda seni düşünmesi gibi çağırmak istediğinde benzer anda aramanız gibi birşey iki karoser tek ruh olur ya de aşk sevgi birikimidirbirikir birikir hani suların dört bir yandan gelerek okyanusu doldurup umman ayla getirmesi gibi biriktirip sonrada ufuksuz yaptığımız birşey üstelik doğrusu birincil görüşte insan aşık olabilir mi yahut zamana mı ihtiyaç duyar bizzat ben aşkımı zamana yaymak isterim ilk manzara hoşlanışdır benim için zamanla onu sevgiyle büyütüp aşkımı baki kılmak isterim biliyorum sıradan fakat kasıt katmak elimizde sen nasıl yorumlarsan aşk odur sende minik bir dokunuş, olur ya bekleyiş , belkide açlık belkide evlilik bilmem hangisi