Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AŞK hüzün GECE mutsuzluğum...

AŞK hüzün GECE mutsuzluğum...
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
AŞK keder GECE mutsuzluğum İçim üşüyor Islatma toprakları Attığım her adım daha da ağırlaşıyor Kokun sinmesin çiçeklere Çoktan unuttum içime derin bir nefes çekmeyi Şimdiden unuttum ardından görünen gökkuşağının renklerini Serinletmeye çalışma gereksizce içimi İstesen de beceremezsin yorulma gereksizce Yağma yağmur Çek git yoluna Esme be rüzgar Uğulduyor kulaklarım Takatim yok itme beni Titriyor bacaklarım Bilmem hangi melodidir fısıldadığın Duymuyorum Uzun vakit oldu işitmiyorum hiçbir sesi Çek elini eteğini dalların üzerinden Eğme boynunu Koparma yapraklarını Bırak her biten ot her yeşeren yaprak yerinde güzel Çalma! Yerinden yurdundan etme hiç birini Kimseler değil işte sokaklarda Issız her yer senin şansına Esme rüzgar Çek git yoluna Geçme be vakit Sabrım bitiyor Dur olduğun yerde Her şey uzaklaşıyor Unutturma bana çektiklerimi Unutturma özlemiyle ane ettiklerini Alışmaya çalışmadım hiç Vazgeçmeye çalışmadım Demin fazla taze yaram Bırak kanasın Bir gün dönmez biliyorum Bekletme boşu boşuna Geçme vakit Çek git yoluna Akma be gözyaşım Yüreğim yanıyor Değmez bir vefasız için heder olmana Eğer gözyaşım avantaj etseydi Ona gider miydi ardına bile bakmadan uzaklara Kıyamadığı kopamadığı onsuz yapamadığıydım hani? Yazık Ne boş sevmişim meğer Ne abes yanmışım Sanma bu benim birincil aldanışım 1549069299 1549069299 askhuzungecemutsuzlugum5c54ebf7c76ecgifaskhuzungecemutsuzlugum5c54ebf7c76ecgif askhuzungecemutsuzlugum5c54ebf7c76ecgif  

858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt