Aşkı Memnu dizisinde Adnan karakterini canlandıran Selçuk Yöntem röportajı selçuk usul görüşme aski memnu ne zaman oynuyor aşkı memnu ne vakit oynuyor aşkı oyuncularının yaşları Selçuk Usul Röportajı Aşkı Memnu dizisinde Adnan karakterini canlandıran Selçuk Yöntem, Beren Saat’in oynadığı Bihter karakteri aralarında yaşanan aşkı doğal bulduğunu söyleyerek ’Bence aşkın yaşı başı değil’ dedi Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkı Memnu dizisinde ’Adnan’ rolünü oynayan Selçuk Yöntem, Habertürk’te Saba Tümer’in konuğu oldu Selçuk Yöntem, Aşkı Memnu dizisinin iyi bir çizgi yakalayacağını diziye başlarken varsayım ettiğini söyleyerek Bundan önce yaptığım her diziden fazla mutlu oldum ast Fakat dizi başladıktan sonra onun nerelere geleceğini, nerede değil olacağını bundan böyle refleks olarak hissediyorsunuz Ben başından beri Aşkı Memnu’nun iyi bir çizgi yakalayacağını daima hissettim, hala da hissediyorum, hissetmem de gerekiyordiye konuştu Dizide genç bir kıza aşık olarak evlenen bir adamı oynayan Selçuk Usul, gerçek hayatta bu cins bir ilişkiye nasıl baktığını şöyle aktardı: Bence aşkın yaşla başla ilgisi yok Bence ilişkinin temelinde ruhsal bir ilişki yatar Ruhsal bir boyut var ilişkide Onun için her insan o duyguyu yaşayabilir, yaşamalı Bunun hiç bir formasyonla ilgisi değil o yaşlıydı, o gençti, o buydu Dünyada bunun çok örnekleri var bunun için tahtını bırakanlar var Zıt bir gözle bakmak mümkün değil Zaten Adnan karakteri de bunu getirirken çok estetik, çok manalı, fazla sürükleyici bir şekilde getiriyor Yaşamda, bu güneşin altında herşey olabilir Olmayacak hiç bir şey değilBu bir dönem dizisi yok intibak Yaprak Dökümü dizisi gibi romandan uyarlanan bir dizi olan Aşkı Memnu’nun Halit Ziya Uşaklıgil’in romanından uzaklaşılması eleştirilerine de şu yanıtı verdi: Bu bir dönem dizisi olarak çekilmiyor Bu bir uyarlama 2008 dünyasının gerçeklerini anlatan lakin o konseptten yola çıkan diğer bir değerleme Böyle algılamak lazım bu diziyiBir dizi nasıl başarılı olur? Ressam oyuncu, bir projede nelere uyarı ettiğini de şöyle anlattı: Senaryoyu okuduğum zaman rolün dramatik ağırlığı, benimle olan uyumu ilk önce beni ilgilendiriyor daha sonra yapımcı, iyi kanal ve iyi kadro Bunlar biraraya geldiğei vakit eğer o işin şansı varsa, peri tozu serpilmişse ona o meslek başarıya ulaşır Fakat bütün bunlar olmasına rağmen dizi başarıya ulaşmayabilir de Bunları da yaşadım Tüm bu faktörlerin yanına şans faktörü de fazla kayda değer Eğer o varsa alıp başını gidiyor Dizi sektörünün çok ivedi tükettiğine vurgu yapan Selçuk Usul, Dizilerin belli formasyonları var tabiki Çok tüketilen, tez tüketilen bir şey Rastlantıya yer değil bundan böyle dizilerde İyi oyuncu, iyi yapımcı, iyi program metni ve iyi kanal olması gerekiyor Tüm bunlar biraraya geldiği zaman ast ancak bir şeyler yeşermeye başlıyor Çok baskı bir iş fiilen Dünyanın hiç bir yerinde 90 dakika dizi değil Her hafta sinema filmi çekiyoruz Nasıl oluyor bunu kimse bilmiyor lakin oluyordedi giderken koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Selçuk Yöntem, maçlara da gittiğini de söyledi