Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşk-ı Memnu dizisinden yıllar sonra gelen fotoğraf

Aşk-ı Memnu dizisinden yıllar sonra gelen fotoğraf

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
ask_i_memnu_dizisinden_yillar_sonra_gelen_fotograf_1620900587_3296.jpg

Bir döneme damgasını vuran ve halen tekrarları yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinden yıllar sonra bir fotoğraf geldi. Dizinin set fotoğrafçısının paylaştığı kare, sosyal medyaya damgasını vurdu.

Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Selçuk Yöntem, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde olduğu Aşk-ı Memnu dizisinden yıllar sonra sürpriz bir fotoğraf geldi.

Dizide set fotoğrafçılığı yapan kişi, daha önce hiçbir yerde paylaşılmamış olan bir fotoğraf paylaştı. Kareye Hazal Kaya'dan, 'Dünden beri bu fotoğrafa bakıp duruyorum. Ufacıktım. Çok zor geliyordu bir sürü şey, keyfini çıkarabileceklerimin çoğunu kaçırdım galiba bu yüzden... Neler öğrendim, çok zorlandım, yoruldum ama hep çok sevdim. Sadece fotoğraftaki şahanelikleri değil, oraya ait herkesi ve her şeyi.

6aa9v_1620900557_776.jpg

Çok da eğlendik bu arada fotoğrafta görüldüğü üzere Baktıkça özlüyorum o zamanı. İyi ki bir araya gelmişiz! Sizsiz olmazmış Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Hilal Saral, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, İlker Kızmaz, Batuhan Karacakaya, Baran Akbulut, Pelin Ermiş, Nur Fettahoğlu...' yorumu geldi.

İŞTE O FOTOĞRAF:

OFS7C_1620900500_5064.jpg

Similar threads

Bir periyoda damgasını vuran ve hala tekrarları yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinden yıllar sonra bir fotoğraf geldi. Dizinin set fotoğrafçısının paylaştığı kare, toplumsal medyaya damgasını vurdu. Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz yapıtından uyarlanan Selçuk Prosedür, Beren Saat ve Kıvanç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Final bölümünün yayınlandığı tarihten bu yana 10 yıl geçen Aşk-ı Memnu dizisi, sosyal medyada yapılan paylaşımlarla anılıyor. Beren Saat'in canlandırdığı Bihter Ziyagil karakteri, final bölümünde vefat ediyordu. Beren Saat'in canlandırdığı roman karakteri Bihter Ziyagil'in dizi projesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Romanya'da Yasak Meyve' adıyla başlayan Aşk-ı Memnu dizisi hakkında senaristler dava açmıştı. Davanın sonucu ortaya çıktı. Bir dönem başrollerinde Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya’nın yer aldığı ‘Aşk-ı Memnu’ dizisini  Romanya’nın ünlü kanalı ‘Antena 1’...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Koronavirüs nedeniyle evde kalanların yoğun isteği üzerine Kanal D ekranlarında Aşk-ı Memnu dizisi yeniden yayınlanmaya başlanmıştı. Dizinin final bölümü, dün akşam yayınlandı. Dizi, sosyal medyanın gündemine oturdu. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'a şöhreti getiren, ekranın en unutulmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Romanya'da Yasak Meyve' ismiyle başlayan Aşk-ı Memnu serisi hakkında senaristler dava açmıştı. Davanın sonucu ortaya çıktı. Bir periyot başrollerinde Nebahat Çehre, Selçuk Usul, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya’nın mekan aldığı ‘Aşk-ı Memnu’ dizisini  Romanya’nın ünlü kanalı ‘Antena...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt