Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşk-ı Memnu Gerimi Dönüyor???

Aşk-ı Memnu Gerimi Dönüyor???
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Aşkı Memnu Gerimi Dönüyor??? aşkı memnu gerimi dönüyor aşkı memnu geri mi dönüyor geri devam edecek mi aski devam edecekmi ben dönmesini fiilen isterim lakin cok hoş bi finalle bitirdiler bidaha toparlamaları falan cok ugras verici olabilir diye düsünüyorum herkes cünkü bitti gözüyle gördü daha sonradan bihterin falan ayılması gibi sacla seyler izleyiciyi zamanla boğar ve yaprak dökümünden bir farklı olmaz Bihter'in ruhu canlanıyor Reyting rekorları kıran Aşkı Memnu dizisi izleyenlerin ısrarları üstüne geri dönecek mi? İzleyenlerin ısrarı üzerine 3 sezonu çekilmesi gündeme gelen Aşkı Memnu 3 sezonda bölümler nasıl gerçekleşecek İşte Aşkı Memnu 3 sezon çekilirse neler olacak? Ekranlarda oynadığı 2 sezon ile izleyicileri ekran başına kitleyen, son bölümüyle adından çok pozitif laf ettiren Aşkı Memnu İzleyicilerin yoğun isteği sonrasında diziye 1 sezon daha devam etme kararı aldı Fakat Bihter’in ve Beşir’in öldüğü, Firdevs’in felç olduğu ve Behlül’ün kaçtığı son bölümün nasıl devam edeceği ise merak konusu Yapılan açıklamaya kadar dizi Bihter’in uykudan uyanmasıyla başlayacak Son bölüme kadar yaşanan tüm gelişmelerin unutulması gerektiğine dikkat çeken üretim şirketi, herşeyin fazla ayrı olacağını ve yeni sezonda Matmazel’i ön plana çıkarmayı düşündüklerini açıkladı Aşık olduğu Nihal’i kaçırma planları içerisinde olan Beşir, yeni sezonda fena rolde karşımıza çıkacak Dizideki sevişme sahnelerinin 3 boyutlu olarak çekilmesi planlandığını, heyecanın üstteki seviyeye çıktığı bölümlerin ise sinemada gösterime gireceğinin ifade eden üretim şirketi, Bihter ve Behlül hakkında ser verip giz vermedi Devam kararından sonradan Aşkı Memnu fanatikleri tarafından binlerce telefon aldıklarını söyleyen kanal yetkilileri, “Türkiyedeki her 5 kişiden 35′u bu diziyi izliyor Hedefimiz diziyi dünya genelinde tanıtmak” açıklamasını yaptı  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt