Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşk ibadetse kıblem sensin

aşk ibadetse kıblem sensin
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
aşk ibadetse kıblem sensin ​ Psikopat bir geceye bağlanıyorum Kan kokan sokaklarda yürüyorum Har atığım adımda canice işliyorum Yar sana olan bütün duygularımın başını kesiyorum Attığım her adımda senden birazcık daha uzaklaşıyorum Düşünmeye kıyamadığım hayalini kurşunluyorum Senli olan tüm umutlarımı idam ediyorum Psikopat bir gecede işleyebileceğim bütün cinayetleri işliyorum Sevgimin barınağı olan kalbimi yıkıyorum Hislerimi düşlerimi kefenleyip bir tabuta kapatıyorum Sevgimi ellerimle boğuyorum Psikopat bir geceden daha da psikopat oluyorum Kana susamışlığımla yürüyorum Senle unuttuğum kendimi hatırlıyorum Kendimin de ÖLÜM MELEĞI i oluyorum İçimdeki morga bir cenaze daha kaldırıyorum Psikopat geceden artık kopuyorum Güneş doğuyor cesetler defnedilmeyi bekliyor Bedenimdeki cesetleri kendimle zarfa defnediyorum YARE UZATIYORUM 1549037 1549037 askibadetsekiblemsensin5c552d59dca33askibadetsekiblemsensin5c552d59dca33 http:img517imageshackusimg5179941angelsmonesnrdakio1png  

858,505Konular
982,832Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt