Survivor All Star adasında gıybetler ve savlar durulmuyor. Nisa ve Ogeday'ın bağının açığa çıkmasından tutun, Sude ve Mert ortasında olanlara kadar pek çok olay yaşandı bu hafta. Elenecek adayın ortaya çıktığı da tez edildi lakin bakalım gerçek muymuş, Survivor All Star'a kim veda etmiş?
Geçtiğimiz hafta hatırlarsanız Evrim, Barış'ın eski sevgililerine laf etmiş ve Nisa da buna reaksiyon göstermişti. Hatta buradan da Nisa ve Ogeday ortasındaki bağ açığa çıkmıştı.
Bu hafta Nisa, Evrim'e reaksiyon göstermesinin sebebini açıkladı. Tezine nazaran Barış'la geçirdiği bir yıl onun için epey berbat geçmiş. Barış'ın daima telefonunu karıştırdığını ve kendisini baskıladığını belirtti.
Bu savların akabinde Gönüllüler birinci dokunulmazlığı kazandı ve sürgün adasına gidip birinci eleme adayı oldu.
Anlaşıldığı kadarıyla Sude ve Mert ortasında bir ilgi vardı ve Nisa ve Ogeday, eski Survivor yarışmacısı Makbule ile Mert'in sevgili olduğunu Sude'ye söylemişti.
Olağan ada bütünüyle karıştı bu iddialarla!
İzleyiciler bu olayları çözmeye çalışırken bir de Aycan gelişmesi yaşandı. Aycan yarıştan ayrılmak istediğini Acun Ilıcalı'ya iletmişti.
Lakin öncesinde bu durum izleyiciye Aycan'ın sakatlandığı bilgisiyle verildi.
Gelelim ikinci eleme adayına... Aday tekrar ünlüler ekibinden çıktı ve sürgün adasına giden eleme adayı Birsen oldu.
Üçüncü dokunulmazlık oyunu sırasında Furkan parkurdan düşerek sakatlandı.
Bu defa eleme adayı gönüllülerden çıktı ve Evrim haftanın üçüncü eleme adayı oldu.
Performans birincisi Batuhan da dördüncü eleme adayı olarak Mert'in ismini verdi.
Bunun üzerine Mert 'Bu sistem açıkcası bana uygun değil. Bu sürgün olayını bilseydim daha farklı bakardım. Bu gece düşüneceğim ve yarın akıbetimle ilgili kararı vereceğim' diyerek yarıştan ayrılmak isteyebileceği ile ilgili bir imada bulundu.
Kurulda şok bir gelişme yaşandı ve Aycan ayrılmak istediğini belirterek yarışa veda etti ve bu sebeple bu hafta eleme olmadı.
Önümüzdeki hafta 4 eleme adayı daha çıkacak ve bu 8 kişi ortasından eleme yapılacak.