Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşk Kadını Meltem Cumbul

Aşk Kadını Meltem Cumbul
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aşk Kadını Meltem Cumbul basında aşk konusunda adı pozitif geçmeyen Meltem Cumbul bir röportajında kendisinden 13 yaş küçük sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ'dan üstükapalı bahsetti 'AŞK HAYATA KARŞI DURABİLME GÜCÜM' 1548630796 1548630796 askkadinimeltemcumbul5c4e3b161e0ddaskkadinimeltemcumbul5c4e3b161e0dd http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberyasamaaaa&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KIVANÇ TATLITUĞ İLE SÜRPRİZ BİR İLİŞKİYE YELKEN AÇAN MELTEM CUMBUL SEVGİLİSİNİN ADINI ANMADAN DUYGULARINI ANLATTI: HAYAT VE PAYLAŞMAK ÇOK GÜZEL AHENK HAYATIN BÜTÜN ZORLUKLARINA KARŞI İKİ KİŞİNİN DİRENEBİLME GÜCÜ FAZLA MUTLUYUM, O UYUMU YAKALADIM 25 sene Los Angeles'ta yaşamış ve devamlılık eğitimi bölge Meltem Cumbul, Türkiye'ye döndü Bir yandan akıcılık ekibinde ödev aldığı 'Aşk Yakar' dizisinin başrolünde oynayan Cumbul, öteki yanlamasına da kendinden 13 yaş minik sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadığı ilişki ile gündemde Meşhur oyuncu, sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ'un adının geçmemesi şartıyla kabul ettiği röportajda hem meslek hem de özel hayatıyla ilgili samimi talimat yaptı * Bu kadar işin arasında aşka nasıl zaman ayırıyorsunuz? Çünkü önemli Hayat ve paylaşmak fazla hoş Düzen hayatın tüm zorluklarına karşısında iki kişinin direnebilme gücü Bu yüzden bence ahenkli bir ilişki yetişmek çok önemli Kişinin hayata karşı durabilme gücünü artırıyor İçinde acınacak şey ve şefkat var Fiilen, koşul ne olursa olsun birbirinden vazgeçememektir ilişki Bir Fransız yazar, karısı kanserden ölecek diye intihar etti Çünkü o kadınsız bu hayatta yaşamanın onun için anlamı yoktu İlişki bu dek önemsenmesi gereken bir şey Aşk da benim için böyle Aşkın çok fazla yüzü, cümbür cemaat için farklı tanımı var Aşk şaşırtır, acıtır, mutluluktur, düş kırıklığıdır Benim için aşk, uyumdur Ve ben acilen fazla mutluyum, o uyumu yakaladım BENİM BÜYÜK KORKULARIM VAR * İkinci defa evlenmeyi düşünüyor musunuz? Hayat bize ne getirecek hiç bilemiyorum * Yaşlanmakla ilgili korkularınız var mı? Hayır İleride ne olur bilmem, fakat benim örnek aldığım ahali Judi Dench, Meryl Streep Oyunculuk pek bir şey ama, yaşam gibi Her yaşın farklı bir güzelliği var Kariyerinde ya da özel hayatında olsun, kendimce yaşın kattığı her şeyi en hoş biçimde yaşamalısın Bugün böyle düşünüyorum Benim böylece başka korkularım var ancak onları düşünecek vaktim olmadı * Ne cins korkularınız var? Üzerimden atamadığım, sevdiğim kişilerin ölümü gibi korkularım var Bunlar varken başka konular üzerine düşünemiyorum Ola Ki çok ağır şeyler yaşadığım içindir Vefat olmadıkça, her şeyle başedebilirsin Karşındaki kişiyi kurtaramayacağını ve onun yavaş yavaş ölüme gitmesini görmek değin fena bir şey değil Hayatın hakkını vereceksin, lakin her şey gelip geçici UNUTULMA KAYGIM OLMADI * 2005 sonunda Los Angeles'a gittiniz Gerekçelerinizden biri de oyunculuk eğitimi almaktı Oyunculuk adına bu kadar iyi işler yapmışken kendinizi yeterli görmemenizin sebebi neydi? Mükemmeliyetçilik! Şahsiyet özelliğim, yetinememek doğrusu Türkiye'de bir kitap okudum, o kitabın sahibi olan aktör koçu Eric Morris'i (Jack Nicholson ve Arnold Schwarzenegger'in eski koçu) orada bulup iki yıl onun metodunu çalıştım Konservatuvarda metod oyunculuk öğreniyoruz Bana en yakın geleni Eric Morris'in metodlarıydı Oyunculukta kullanabileceğim her şeyi kullanıyorum Bu konuda açım Demodeleşmek en korktuğum şey Yenilenmek benim için fazla kayda değer Bunun için de maddesel ve manevi ne gerekiyorsa yaparım * Los Angelas'a gittiğinizde popülaritenizin doruğundaydınız Unutulmak kaygınız olmadı mı? Çoğu insan kaybolmayı, değil olmayı mezarın altına girmek sanıyor Bu olanağı kendine tanınma lüksün varsa, yapmalısın Benim bu lüksüm vardı ve yaptım Maddi kaygılar taşıyor olsaydım manevi açıdan doyuma ulaşmamış olsaydım, ben de yapamazdım fakat fazla sıkılmıştım En üstte olduğum noktada, nefes alamıyordum Benim kendime bir bakmam gerekiyordu Herkesi memnun etme etmek için bu hayatı yaşamıyorum Bunu tehlike olarak görmedim Bunları sorgulayacak bir durumda da değildim Tamamıyla kendime döndüm * Karar vermenizle gitmeniz arasında ne değin süre geçti? id Bir gün Ben bir yere gitmek için gittim zaten Önce Londra, ardındaki 10 günlüğüne Los Angeles'a Daha Sonra Eric Moris'i bulunca orada kaldım 25 yıl geçti CÜMBÜR CEMAAT SENARIST OLMUŞ * Dıştan buraları nasıl gördünüz? Gazetelere bakıyordum Üzücü ve sevindirici olayları biliyordum Fakat çok artı bölünmemek taraftarıyım Oraya ait koşullarda yaşadım Türkiye'deymişim gibi yaşamadım * Bu 25 sene her tarafında sektör hakkında hiçbir şey duyuyor muydunuz? Geldikten daha sonra öğrendim Geldiğimde tanımadığım biri sürü oyuncu vardı Hâlâ tanımakta güçlük çekiyorum Bir sürü dizi film vardı 25 yılda değişen hiçbir şeyden haberim yoktu * Dizi ve sinema sektörünü nasıl buldunuz? Bir yıl baştan başa 'Aşk Yakar'a çalıştım O yüzden farkında olan olamadım Zaten ilgilenmedim de Dizi başladıktan sonradan, seyircinin önemli anlamda doyuma ulaştığını fark ettim Senden sürekli bir durum bekliyordu 'Doymuş bir seyirciyi nasıl doyurabilirsin?' diye düşündüm Herkes birer senarist olmuş gibiydi Herkesin o dizinin nasıl ilerleyeceğiyle ilgili bir fikri oluşmuş Bu yüzden kendimi azıcık uzaktan hissettim * Los Angeles'taki yaşam, sizin kişiliğinize, ruhunuza, hayata bakışınıza ve oyunculuğunuza neler kattı? Bilmem Yaşam devam ediyor Bunun bana kattıklarını da zamanla göreceğim lakin Eric Morris'in bana kattıklarını görebiliyorum Onun dıştan daha uyuşuk ve sakinim Hiçbir şey için acelem yok California eyaletinin rahat hali benim de üstüme sindi Şayet de bu yüzden Zekeriyaköy'deki evimde rahatım Koşuşturup oraya buraya gitmektense, evimde bakımlı ediyorum Gerçi artık şehire taşınmak durumundayım Yazı grubu toplantılarına ve çekimlere yetişemiyorum ÇOK POZITIF BÖLMEK İSTEMEDİM * Los Angeles'ta her şey mükemmel bu arada, sizden mesleğiniz namına mükemmel haberler alırken aniden Türkiye'ye döndünüz, bunun sebebi neydi? 'Aşk Yakar' dizisi! Imlâ aşamasından itibaren içinde bulunduğum bir projede yer olmak beni heyecanlandırdı Arkadaşlıkta da, ilişkide de, işinde de zorunlu ve nitelikli zamanı geçirmen gerekiyor Çok fazla bölündüğün zaman olmuyor İstanbul'un ritmine, hızına yetişmeye kalkarsan birçok şeyin elinden kayıp gidiyor Gereken performansı sağlayamazsın, buna inanmıyorum * Los Angeles sizin için bitti mi, yoksa askıya mı aldınız? Bir yıl her tarafında evim orada durdu Aralık ayında ekonomik şartlardan dolayı kapattım Gitmediğim bir yere kira ödemek fazla abuk subuk Lakin Los Angeles artık benim hiç kopmayacağım bir yer oldu * Los Angeles'ta yazmaya fazla vaktiniz olmuş Neler yazdınız, yazdıklarınızı yayımlamayı düşünüyor musunuz? Evet UCLA'den bir hocayla çalıştım Onun yardımlarıyla iki tane sinema filmi hikayesi sinopsisi çıkardım, ancak akıcılık aşamasında kaldı 30 sayfası var Şu an başka bir öykü düşünmeye başladım ve onun üzerine çalışıyorum İstanbul'dayken bu öykü beni daha çok sardı Üç bayan üzerine kurulu 90'lı yıllardan günümüze gelene dek süreçteki İstanbul kadınlarını anlatan bir hikaye