Aşk Kadını mısınız? bakalım sizler aşk kadınımısnız Aşk için ölmeli aşk ozaman Aşkdiye 1548361721 1548361721 askkadinimisiniz5c4b6916c06d3askkadinimisiniz5c4b6916c06d3 askkadinimisiniz5c4b6916c06d3 1Haftasonu arkadaşlarınızla toplandıktan sonradan eve döndünüz ve dağ gibi dolu bir mutfakla ve darmadağınık bir salonla karşılaştınız Eşinizse o dağınıklığın ortasında televizyon izliyor a Onun rahatlığı sizi şaşırtır lakin ağırbaşlı bir akşam aşmak istediğiniz için ses çıkartmazsınız b Sinirleriniz bozulur ve söylene söylene ortalığı toparlamaya başlarsınız c O Kadar umursamazsınız Kendinize bir yer bulup ona eşlik edersiniz 2Çok eşliliğe yorumunuz ne olur? a “Dehşet b “Haksızca c “Eğlenceli olabilir 3Sizce yalnız başına tatile çıkmak… a “Huzur Veren olabilir b “Sıkıcıdır c “Harika bir deneyimdir 4Sizce bekarlık… a “Mecburiyettir b “Eziyettir c “Sultanlıktır 5Sabahları yalnız uyanmak size ne hissettirir? a Endişe b Utanç c Sevinç 6Kendinizi ne süre yalnız hissedersiniz? a “Sevgilim yoksa b “Konuşacak kimse yoksa c “Telefonum çalmıyorsa 7Hiç izaç gerçek dışı kurdunuz mu? a “Evet, her ilişkimde bunu hayal ettim b “Bir iki defa hayalini kurdum c “Hayır, katiyen böyle bir hayal kurmadım 8Yeni bir eve taşındığınızda ilk olarak hangi odayı bezemek istersiniz? a “Yatak odasını b “Mutfağı c “Oturma odasını 9Sizce bekar olmanın anlamı hür olmak mıdır? a “Ola Ki de öyledir, aslında kişiye tarafından değişir b “Hayır evlenmek özgürlüğü kısıtlayan bir olgu değildir c “Evet kesinlikle Buyrun Teste!