Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşk mesajları en iyi

Aşk mesajları en iyi
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aşk mesajları en iyi Aşk mesajları 1İnsanları Çılgına Çeviren Şey Bu Günün Deneyimi Yok, Dün Olan Bir Şeyden Pişman Olmak Ve Yarının Getireceklerinden Dehşet Duymaktır Çünkü Aşk Karşındakini Bulunmaz Hint Kumaşı Sanmanla Hıyarın Teki Olduğunu Anlaman Arasında Geçen Zamandır 2Yitirdiğin herşeyde kazandığın birşey var, kazandığın herşeyde birazcık yitirdiklerin, bu yüzden birileri her zaman ısınıp dururken senin dinmez üşümelerin 3Çok Eskiden neŞem varDI Hayata Tebessüm Eden gözLerim , Güzel konuŞan DiLim , HerkeSe SevgiyLe Yaklaşan bir kaLbim varDI ! Fakat Derhal ne neŞem, Ne Gülen gözLerim, Ne SevgiyLe Yaklaşan kaLbim var ! YanLIzCa agIr SözLerim , NefretLe bakan gözLerim , Kin Doymuş bir yüregim var! 4Düşünüyorumda ara sıra seni sevdiğimden daha fazla seviyorum, seni seviyor olmamı ve bazende seni seviyor olmamdan daha fazla istiyorum benim olmanı! 5Uzaktan dağ başları Yalnızlıkları getirir aklına diğer taraftan efkarlı türküleri Ve senin yalnızlığın Ancak dağlara sığabilir bundan başka türkülere 6KORKUM hoşuna gitmek degil, KORKUM sevip de ayrilmak, KORKUM kursun yemek degíl, KORKUM kallesce vurulmak, KORKUM ölüm degil, KORKUM sizler tarafindan unutulmak 7Uzaktaki ¥ıldızlar Parlak Geli¥orsa Insana , Uzaktan Olduğun Için Tutkunum Sana , En Hoş Aşklar Imkansızsa , Imkansızı ¥aşamak Için Tutkunum Sana 8İLkiNDe BaŞaRaMaDıYSaN Bir Daha DeNe!SONRA BiR DaHaBiR DaHa SONRADAN VaZGeÇ SaLaKLıĞın ALeMi YOK 9Sanirim seni cok sevdim'ki ayrilamiyorum , Baglandim'ama unutamiyorum , Yakinlardasin'ki hissediyorum , Gizlemiyorum çünkü SENİ COK SEVİYORUM 10Sen sütlaç dek tatlı lahmacun kadar sıcak çiğköfte gibi yakıcı dolma gibi albenili bulgur gibi asil aşure gibi karışık içliköfte gibi mükemmelsin 11Hani İnsan Gözyaşı Dökmek İster, GözLerinden Yaş GeLmez, Hani Gülümsemek İster, Içten Gülmez! Hani ßirini ßekler O Hiç Gelmez, Hani Onu Severde Hiç Söyleyemez Tam Söyleyeceği Zamanda O Başkasını Sever Ya, İşte O Süre İnsan Ölmek İsterde £CEL Gelmez! 12Dün akşam SENİ düşünüyordumYatağıma girdim hala aklımdaydınRüyamda SEN vardınO Kadar güzeldin oysa doyamadım SANASıkıca sarıldımGözlerimden yaşlar akmaya başladıSilmek istedin,müsade vermedimOnlar mutluluk gözyaşlarıydıBırak aksın dedimEn kötüsü uyandığım andıBu sefer doğrusu ağlıyordum 13Bir Duvar Var Sırtımı Dayadıgım Sevgiden Örülmüs Koskoca Bir Duvar Hasretinle Yandigim Kuytusunda Her Gece Ağladıgım Şunu Bil Oysa Sevdigim Sen o Duvardaki Gözyaşım Olacaksin Ve Hiç Kurumayacaksın Ellerimi Kanatırcasına Tırnaklarımla İsmini Kazıdıgım O Sevgi Duvarinda Hep Ama Hep Yaşayacaksin 14Güneş dünyaya aşık olmuş fakat bir türlü yaklaşamamış:Çünkü yaklaştığında dünyağdaki bütün güzelliklerin değil olacağını biliyormuş bu yüzden uzakta sevmeyi öğrenmiş:Benim Gibi: 15Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan suyosunu kokusundan keskin sana özlemim, bu sabahtan sırf senin için aralandı gözlerim, günaydın benim Her$eyim 16Biz eLa Göz,inCe BeL,Kolon Üçgenin Taban Olmayan Kenarı iÇin SevMediK yawRum,Her KavgaDa GümbüR GümbüR ataN BiR Kalp DiLediK,aTeşiN Yanında Barut Barut'un Yanında ise ateş oLduk,raKI SofraLarıNda acı Tütün iÇercesine SewdiK 17Kimi SeVSem seNSin, Hayret! seVGi hePSini naSıL değişTiRriYor, göZLeri maviYKen yaPRak yeşiLi, seNin seSiNLe koNuşuYor eLBet, yaRım baKışları Böylece Güvenli Olmayan, seNin siGaRanı seNin giBi içiYor, kiMi seVSem seNSin, senNDen neDeNSe VaZGeÇiLMiYoR! 18Ne seni hatırlamamak gibi bir uğraş var yüreğimde, Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek değin güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var 19Güzel duygularla mutlu hayallerle ama gözü yaslı gözlerle seni arıyorum sonradan bir kibir düsüyor içime bir daha düsünmeyecegim diye sonradan bir çiçek görüyorum onda buluyorum seni anlıyorumki seni UNUTULMAZ yapmısım 20Sen GüLerKen YanındakİLerde GüLer, fakat agLARKeN YaLNız AgLArsın, Onun için O Kadar bir Agaca YasLan ki! Katiyen yıKıLmasın O Kadar bir Dost Edin ama! Katiyen bıraKMasın 21Arkadaşlık bir eşkiyanın hayata itirazıdırSusarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse köklü değişiklik olurTut fakat ben bir eşkıyayım 22Yalnızsan,kaderindeyimUmutsuzsan,kalbindeyimSe viyorsan, ellerindeyimAşıksan,yüreğindeyimAğlıyorsan,gö zlerindeyimBenimleysen aldığın her nefesteyim 23Derhal uzağım belki! Lakin bellimi olurbelki demli bir akarsu kokusuyla gelirimola ki yağmur olur yağarım şehrinebelkide rüzgarla düşerim önüne Sen yeter ancak bekle! 24Merhaba özlenmesi en hoş insan,özümde özlediğim gözümde tütenGülünce beni güldüren yüzduyduğumde en mutlu olduğum ses sana ve kalbine merhaba!!! 25Sevmekten korkmadığımız,söylemekten utanmadığımız,umudun değerli ,düşüncenin önemli,umudun sonsuz olduğu yarınlarda mutlulukla geçirilecek bir ömür dileklerimle 26Burada puslu dolunay akşamlarında başlıyor yokluğun içimde,gün doğarken gizliyorum el gibi saklanıyorumGel demeye dilim varmıyor ya gelmezsen diye!!! 27Toprağın ve ateşin tenine yürümek,gözgöze gelmediğimiz yürekleri özlemek,arkadaş gülüşler civarda hayatı binlerce defa maviye boyamak adına selam var 28Bir insana verilebilecek en güzel armağan yürektirve bir insanı hoşlanmak inan kalp işidir 29Vursamda dalgalarla kıyıyabir rüzgarım sonuçtaİstesemde esemiyorum senin yanında uzaklaraFakat biliyorumki mükemmel varlığın daima burada yanıbaşımdaSeni çok özledim 30Arzu şarkılarını ezberledimkimini bağıra bağıra kimini fısıltıyla söyledimKaranlığa haykırdımsesimi duyacaksın diye bekledimfakat sen yoktun 31Arkadaş dediğin yağmurdan sonraki toprak kokusu gibi olmalı,arkadaş dediğin insanın çöldeki tek pınarı olmalı ve dost dediğin bildiğin hissettiğin sen gibi olmalı 32Yüreğin o kadar güzelki onu incitmelerine izin vermeNe sıcaklığını yitir ne çocukluğunune büyümekten kork ne yaşamaktanTek korkun unutulmak olsunUNUTULMA!!! 33Korkma sakın gecelerden pencerende yıldız gibi parlayacağımUzaksın diye yalnızsın sanmaNefes gibi içinde,gölgen gibi arkanda can gibi canındayım 34Ben uçan kelebeğin Güney Amerikada yarattığı sevinci değil, Kuzey Amerikada yarattığı kasırgayı istiyorumBen keşmekeş istiyorum 35Dün rüya yarın hayaldirdünü mutlu yarını umutlu yapan bugündür Ağlamayı bil gülmeyi unutma sevmeyi bil sevilmeden durmaBeni hatırla demiyorum fakat beni unutma!!! 36Dün gece aklımdaydın saatlerceÖnce ölümü daha sonra sensizliği düşündümBir yumruk takıldı boğazıma ağlayamadımVe düşündüm!Acaba vefat mü korkuttu, yoksa sensizlik mi¿ İkisininde birbirinden farkı yoktuÖlüm sensizlikse, sensizlik ölümün ta kendisiydi 37Günü gece olsun diye yaşıyorum, Çünkü gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum çünkü sen daima benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,terkedip gitmiş olsanda, unutsanda, UNUTMUYACAĞIM 38Dalga ile kıyının aşkını bilir misin? Öncesinden başlayıp, sonsuza dışarı giden dalga, Hep aşka kavuşma özlemiyle atılır kıyıya Dalgaseven, kıyısevilendir Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga, Ve döner defalarca geriye doğru, Bilir kavuşamayacağını fakat daima koşar 39Mutluluk,Güzeliklerin İçinde Doğup Büyüyenlerin Değil, Çirkinliklerin Bile Güzel Yanlarını Bulabilecek Kadar Güzellik Kaşifi Olanlarındır 40Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim olur ya göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM' 41IsLIğIm ağzImda,eLLerim ceßimde içten gelen sana iki kelime;SenICODEi Seviyorum!!!Tütün yakmIşIm,Rüzgara kapILmIsIm rüzgar git ona söyLe;OICODEnu doğrusu Sevmisim 42Beni hoş hatırla! Dizlerimde uyuduğunu düşün, saçını okşadığımı,üşüyen ellerini ısıttığımı, mutlu olduğun anları getir gözünün önüne Alnından öptüğüm dakikaları Birazdan kapını çalan birey olabileceğimi düşün şaşırtmayı severim biliyorsun Bu da sana son sürprizim olsun Beni Guzel hatirla Gidiyorum 43Ben seni dün sevmedim, çünkü dün bitti Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek Ben seni yarin sevdim çünkü yarinlar hiç bitmeyecek 44SENİ BİR UFAK SERÇENİN GÖZYAŞLARI DEĞIN SEVDİĞİMİ BİLİYORMUSUN, BU SEVGİM SANA AZ GELEBİLİR, LAKIN UNUTMA KI SERÇELER AĞLADIKLARI VAKIT ÖLÜRLER 45Ara Sıra; yıldızları süpürürsün, farkında olmadan,güneş kucağındadır, bilemezsin,bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür,yüreğinde kuruludur orkestra, duyamazsın uçar gider,koşsan da tutamazsın 46Gönlümü Teslim Aldı Üzüntü İçimde Senden Kalan Cam Kırıkları Ayna da Sensiz Yüzüm, Sensiz Hiç Kimse Dindiremedi ßu Hıçkırıkları ßir Gece Yarısı Pat Diye Pencereden Dışarı ßak, Göreceksin Köşe ßaşında Nöbet Tutuyor Gözlerim Böylece Basit Değildir ßeni Hatırlamamak Hala Sokaklarındandır But İzlerim ' 47Ay güneşten izinsiz ışığı kullanınca yıldızlar mahkemesi ay'a kıyamete kadar gündüzLeri yasakLamış Ay o günden beri; yaLnızLarın gündüzü; geceLerin aşkı oLmuşBir Gece, Ay Bana SorduNeden Seni AğLatan Bir KIzLa Berabersin? Ay 'a BaktIm Ve Dedim'oysa: Sen Hic Gökyüzünden VazgecebiLirmisin 48Cümbür Cemaat Ölümün Zıttının Hayat Olduğunu DüşünürOysaki Ölümün Zıttı DoğumdurHayatın İse Zıttı YOKTUR!!! 49Tek Kaldım Dünyada,Dünyam Olur musun?Deniz Değin Sevdim Seni,DalgaM Olur musun?Ateş Gibi Yandım,Alevim Olur musun?Birincil Aşkımsın,Son Aşkım Olur musun? SeNi Çok SeViYoruM 50Sen miydin o görkemli siyahlar içinde? Akşamdi Karanlik düşüyordu hizla Ortalik karardikça seviniyordum Seni daha iyi saklayabilecektim bu nedenle Bu yuzden mi siyahları severdik?  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,754Kullanıcılar
kerimkaan95Son üye
Üst Alt