Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşk Mesajları

Aşk Mesajları
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Aşk Mesajları 2019

2019 En Guzel Aşk Mesajları

Gunu gece olsun diye yaşıyorum, cunku gece hayallerime geliyorsun, seni beklemiyorum cunku sen hep benimlesin, hayallerimde ve kalbimdesin, terk edip gitmiş olsan da, unutsan da, unutmayacağım

Seni sevmek acıların en buyuğu olsa gerek Seni duşunurken gozyaşı dokmek yaşanabilecek en buyuk sevgi demek

Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tum yollara adını yazdım Hangi yoldan gecersen gec seni sevdiğimi okuyacaksın

Ağlayışım terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere duşen yağmur damlalarını tutmaya calış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir

Bir gul olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin icin kopayım ve yalnız senin avuclarında solayım diye bir tanem

Gulmek icin mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk guluşunde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek guluşun icin yaşayan biri vardır

Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim Bu guzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgul getirdim

Eğer geceler seni duşunduğum kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı

Hic bir sevap mutlu etmedi beni, seninle girdiğim gunahlar kadar !

Ne dil yeter seni anlatmaya, ne goz kıyar sana bakmaya, ne ellerim dayanır sana dokunmaya, ne kollarım uzanır seni sarmaya, hic omur yeter mi? bir sen daha bulmaya bitanesi

Zannetme ki gozlerim sana baktıkca bıkacak, olsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gozlerim senden once bu hayata, inan ki son sozum seni seviyorum olacak

Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, o da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim

Allahım canımı bir sonbahar gunu al ki, o vefasız getirecek bir gul bile bulamasın

Guneşin buz tuttuğu yerde bir alev gorursen bil ki o, yalnız ve yalnız senin icin yanan kalbimdir

Yanağına duşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don, ordayım!

Hic bir sevap mutlu etmedi beni, seninle girdiğim gunahlar kadar

Kalbimde uc cicek yetiştirdim sevmek, sevilmek, beklemek sen bunların ikisini kopardın bana kalan beklemek

Yağmurun toprağa kavuşması gibi Bir toz kalkar yureğimden, aşkınla yıkanırım

Dunyada 2 renk gul olsun, biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun

Ne zaman calınsa kalbimderler ki bir arkadaşa bakıpta cıkacaktık

Sen Tanrıya dilenen dilek, goklere uzanan ellerimsin Sen gozumden suzulen yas, tek duşuncem, hasretimsin Sen yasadigim omur, en guzel gunlerimsin

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, cekici ve guzelsin, ama aranizda tek fark var, onlar milyonlarca sen birtanesin

images2019askmesajlari5ad93a904bc6f

858,524Konular
981,307Mesajlar
31,163Kullanıcılar
meryemm5Son üye
Üst Alt