Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşk mesajları

aşk mesajları
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 aşk mesajları aşk sözleri güzel aşk sözleri 2019 2019 2019 aşk mesajları, msj, msjları, sözleri, sözü, sms, smsleri burada arkadaşlar Aşık Melek'lerimize ve aşkından ane olmuş misafirlerimize, normal 2011 aşk mesajlarından arınıp, sizlere 2019 aşk mesajlarını sunuyoruz2019askmesajlari5c556ed52f802gifalt :A :A :A 1549102800 1549102800 2019askmesajlari5c556ed53432e2019askmesajlari5c556ed53432e 2019askmesajlari5c556ed53432e Kum tanesine bir özlemse seni kumsallar kadar özledim Olmadi sensiz olmadi gözlerim sözünde durmadi agladi yokluguna agladi yüregim seni unutmadi Ben senin gözbebeklerinde kaybolmayi sevdim,seninleyken sana doyamamayi sensizkense doyasiya seni yasamayi sevdim Dünyadaki herkes için herhangi birisin, lakin herhangibiri için dünyalara degersin Sevginin kutsalligini biliriz biz yüregimiz rehin yüregimiz daragacinda iken bile, ölüme küsüp sevmeyi sevdik biz Mavilere bürünüp okyanus olmayi, Yesillere bürünüp doga olmayi, Sarilara bürünüp doga olamayi, hepsinin masumiyetine bürünüp doga olmayi, Hepsinin masumiyetine bürünüp senin olmayi isterdim Hani gözler vardir gözleri anlatir Hani sözler vardir gözleri aglatir Hani anilar vardir degeri geç anlasilir Birde ASKvardir, seni anlatir 3 türlü arkadas vardir Biri ekmek gibidir, defalarca bulunur Biri hap gibidir , lazim olunca bulunur Biride virüs gibidir, bosuna arama o zaten seni bulur Rüzgarin kemanini çaldigi ve damlalarin pencereye vurdugu soguk bir gecede yatagina uzanip hayalini kurdugun ve keske dedigin tüm güzellikler senin olsun Seni seviyorum dedigin zaman yalan söylüyor olsan bile bu sözü bütün gerçeklere degismeye hazirim ve olurda beni sevmedigini söylersen ben yeniden seni sevmeye devam edecegim Kalbimin derinliklerinden gelen bir çiiglik var tipki rüzgarin ugultusu gibi bedenim duru bir göl gibi, ruhum ise susuz kalmis bir çiçek gibi sessiz ve tembel Beni bu dertten ancak sen kurtarabilirsin Yagmuru sevdigini söylüyorsun ama her yagmur yagdiginda semsiyeni aciyorsun Günesi sevdigini söylüyorsun ama her günes açisinda gölgeye kaçiyorsun Rüzgari sevdigini söylüyorsun her rüzgar estiginde pencereni kapatiyorsun Iste bende bundan korkuyorum sevgilim! Çünkü sende beni sevdigini söylüyorsun Sensizlik kor gibi düser yüregime fakat yakmaz, beni o ates yalnızca sen beni bir gün terk edip gidersen yakar Uzakliklar ufak sevgileri değil eder, büyükleri ise yüceltir Tipki rüzgarin mumu söndürüp atesi yükselttigi gibi Niçin aralıksız olarak yagiyorsun yagmur, neyi islatmak istiyorsun? Cadde islak kaldirimlar islak, gözlerim ise zaten islak! Seninle bir pergelin iki kollari gibiyiz, ne değin dönersen dön yeniden ayni yerde karsilasacagiz Sevgi çekicilik ister gülüm, çekicilik emek ister Alımlılık tende degil gülüm, yürekte ates ister Sevinç bir âlem, mutsuzluk minik bir gezegen olsun, sevinç senin mutsuzluk benim olsun Bugün aglamayi düsünüyorsan sakin yapma! Çünkü bir yerlerde senin bir tek gülüsün için yasayan biri var Hoşlanmak seni seviyorum çağırmak degil seni seviyorum derken titremektir Dolunay ne güzel aydinlatiyorsun karanligi Rüyanda gül bahçelerini gör çünkü o bahçenin bir parçasisin Aci keder yildizlar değin uzakta, sevinç ise gözbebegin kadar yakin olsun, umarin gerçeklerinmutluluk, mutluluklarin ölümsüz olsun Zifir saçlarini savur içimde, küller havalansin kalp tutussun bölsün solugumu pasli bir biçak hayalim içinde düsüp yorulsun Sana olan sevgimi daglara yazmak istedim, sevgim değin büyük dag bulamadim Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis derler o süre onuncu köyden sesleniyorum SENI SEVIYORUM Daglarin tepesine çikip SENI SEVIYORUUMDiye bagirmana hiç gerek değil, herhangi bir gecede herhangi bir yildiza bakarak usulca SENI SEVIYORUMDemen tatmin edici tipki benim yaptigim gibi SENI SEVIYORUM Aglamak uzaktan gülümsemek daima seninle olsun ama bir gün illede aglaman icabında oda sevinç için olsun Ben seni hatırlamamak için sevseydim adini kalbime degil, günes çiktigi vakit kaybolacak olan bugulu cama yazardim Al vur hançeri kana bulansin fazla dövme derine çünkü orda sen varsin Seni hoşlanmak yanlislik ise katiyen dogru olmak istemiyorum Aramizdaki mesafeler ne dek uzak olursa olsun korkmuyorum sonsuzluga giden yollara yüregimi yazdim ve sen hangi yolldan gecersen gec seni sevdigimi okuyacaksin  

858,466Konular
981,160Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt