Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşk mı? acı mı? oynanmak mı? yahut onun yaptığı en açık konuşmak gerekirse mu?

Aşk mı? acı mı? oynanmak mı? yahut onun yaptığı en açık konuşmak gerekirse mu?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hayatımda başta bir kıza aşık oldum keza deliler gibi, çünkü sevmeye ve sevilmeye ihtiyacım vardı,o güne dek her zaman bomboş bir hayattı benimkisi Ben de ona kapıldım ve sevdim fakat görmeden, sadece internette facebooktaki resmiyle ve konuşmalarıyla Ailesini, daha önce başından geçenleri hepsini anlattı Hatta tanıştığımızın 4gününde bana söylediği sana bedel ver,yorumsözü beni ona böylece bağladı fakat, onu 3 hafta sonra ilk önce gördüğümde bile aradığım güzelliği bulamamama rağmen onu sevmeye devam ettim Her konuşmasında benden bi şekilde hoşlandığını ifade ediyordu en sonunda açık açık da söyledi Fakat o kadar birşey oldu ancak ilk olarak yüzyüze oturup konuşacağımız günün gecesinde gelemeyeceğini ve beni yalnızca DOST olarak gördüğünü mesajla yazdı Daha Sonra da bir gece sonra beni faceden dostluk listesinden attı Dayanamadım ve aradığımda bana seni üzmek istemiyoum sen bana arkadaş gibisin, ben diğer birini buldum ve ondan hoşlanıyorumdedi Ama daha önce bana söyledikleri, senden hoşlanıyorum demesi, sana değerinde veriyorum demesi Yıkıldım, günlerdir hasta yatıyorum ve önceki mesajlarına bakıp bakıp ağlıyorum,koskoca erkek 28 yaşında hüngür hüngür ağlıyorum O kendine tarafından haklı dürüst bir şekilde söledi, lakin bana daha önce söyledikleri benden hoşlandığını söyleyip şu anda öbür şeyler söylemesi Onu böylece çok sevmişim oysa bu halde bile ayrıntılarıyla kaybetmek istemiyorum Telefonu açıp yüzüne Allahından bul diyemiyorum Lakin yaptığını da kabullenemedim

Siz olsanız ne yapardınız? adamakıllı kaybetmeye değer mi yahut başıma gelenleri yutup dost olarak konuşmaya sürdürmek mi doğrusu?

dahası bana geçmişi unuttuurabilecek bir formuül söyler misiniz? cep telefonuna baktığımd bile aklıma o geliyor

858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt