Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ask mı arkadas mı ??

ask mı arkadas mı ??

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
hayatımda yeni biri varsuan arkadsız lakin ben bnu sewgılı boyutuna tasımak ıstıyorumbenı arıyor soruyor lakin arkadasız dıyorfarklı hatlara sahıbız ve rıca ettım benım kullandıgım hatta gecermısın dıye kabul ettısızce aramızda bısey var mıyada bana niçin acılmıyor??

Similar threads

Herkeze merhaba bırkac sey anlatacagım bu dogru dusundugumu belırtmek ıcın olucak Ben 23 yasında bır halı yerınde evım arabam ve ozel sırkette bankacıyım namuslu ve rasyonel bır ınsanım Ilıskı durumum cok nadır olur Hayatta kımseye yanlıs yapmamaya calısır ve durust faydalı ve onurlu sekılde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Lise 1 ' e başladığım ilk hafta kız albenili gelmedı lakin 2 haftaya gırdıgımızda kız benı etkılemısdı bende face'den ıstek yolladım kız ıstegımı 1 hafta sonra kabul ettı , sonradan kızla sınıfta kesısmeye basladık gunde 6 ,7 kere Sonradan Traş oldum Traş oldugum hafta kızla pozitif kesişmedik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Merhaba Ben 17 yasındayım ve kız arkadasım 15 yasında onunla 2 aydır cıkıyoruz fakat soyle bır koşul varkı kız arkadasım benle cıkmaya basladıgı süre baska bır cocuktan ayrılmıstı ve onu unutmak ıstıyordu ve cok acı cekıyordu o cocuga baya baglanmıstı Ben onu cok sevıyordum lakin o da hala eskı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
evet arkadaşlar yaklasık 1 ay once bi kızla tanıstım kız benı çılgın gibi seviyodu o cıkma teklıfını ettın bende kabul ettım yanı neyse kız ile ayrı şehırlerde oturuyoz 1 saatlık uzaklık war aradakızla 23 hafta hergun msn de konusuyoduk ilişkimiz ii güsel gidiyodukız ile yuzyuze hıc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
gecen hafta bı arkadas kızla bulusmaya gıdfecektı benide yanında cagırdı bende gıttım kızla bulustuk kız benım yanımda arkadasımı terketti ben şaşırdım ve bütün masadan kalkerken kızın arkadası bana kızı gosterıyodu mimikleriyle ben o vakit caktım durumu ve cıkarken kızın arkadası telefon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt