iltasyazilim
FD Üye
evet 1 haftadır kızla hiç konuşmuyordum hatta dün başladım bakış atmaya bakıştık azda olsa bugün öğleye değin normaldi öğleden sonradan (kız benim arka sırada oturuyor)zil çaldı ve ilk fırlayan ben oldum ben farketmeden kız arkamdaymış ansızın naber diye ses duydum döndüğümde kız bana diyordu hemen iyidir senden dedim kız utangaç utangaç iyi (aptal gülüşü attı ) dedi sınıfa girdik neyse bir anda pişman oldum niye muhabbet açmadın diye aklımda pek güzel konular vardı fakat sonra siz ve kızın bana yaptıkları aklıma geldi bu olayı bitmiş yaşamak ve kızın gazına ulaşmak istemedim ve agırdan almaya karar verdim sınıfa girdim arkadaşlarla konuşurken oda arkadaşlarıyla konuşuyordu daha sonra kızın arkadaşı ali sana berna (kızın adı yok)soruyor izmir gezisine geliyormusun?diye sordu kızda gülüyordu fakat açığa vurmak istemiyordu diğer kızlar gülüyorlardı (aman mükemmel kız tekken konuşamıyordum ve gruptayken konuşacaktım sonra cesaretimi toplayıp gittim bunu düşünmem 1sn sürdü)gittim vene izmir mi? Dedim kız evet geliyormusun dedi (lan dedim içimden daha yeni duymuştum ne zaman filan bilmiyorum)bilmem gelebilirim dedim ve ayrıldım oradanneyse öğrendim filan ne zamanmış (gidicez 30'unda)neyse derste baya bakıştık okadar fakat kız 3 kez daldı derste çıkışta cesaretimi toplayıp kıza kursa kalıyormusun diyecektim dedim de ama tam kızın arkadaşı geriden kıza seslenince kız duymadı bende kıza bakakaldım kız ilerlemeye devam etti bir kere daha sordum yine duymadı bende eve geldim Arkadaşlar agırdan almayı plnlıyorum ne yapayım yazayım mı faceden rell den filan strateji verin
(KISACA ÖZET
evet bu kızlar hayatıma girmeden önce hayatı dolu dolu ve mutlu yaşayan dersleri iyi olan biriydim kızlarla konuşurdum eylenip gülerdik hayatı seven biriydim kısacaama bir gün Bir kız çıka geldi ve hayatımı daha aşağı üst edip gitti Evvelden kızla konuşmuyordum bile lakin bir gün Aşırı derecede kendine çekti beni bi sırnaşmalar ilgilenmeler filan hoşlandım hatta AŞIK OLDUMAçılmaya karar verdim kızının facebookunu aldım 2 gün boyunca kısa kısa muhabbet ettik ve zamanın geldiğini düşündüm ve sinema öneri ettim lakin o ne yaptı geçiştirdi ilk başta inanmasam da güvenmek istedim fakat ben konuşmaya çalıştıkça o kaçtı,kaçtı ve kaçtı okulda aynı sınıftayız hala göz göze geliyoruz )
(KISACA ÖZET
evet bu kızlar hayatıma girmeden önce hayatı dolu dolu ve mutlu yaşayan dersleri iyi olan biriydim kızlarla konuşurdum eylenip gülerdik hayatı seven biriydim kısacaama bir gün Bir kız çıka geldi ve hayatımı daha aşağı üst edip gitti Evvelden kızla konuşmuyordum bile lakin bir gün Aşırı derecede kendine çekti beni bi sırnaşmalar ilgilenmeler filan hoşlandım hatta AŞIK OLDUMAçılmaya karar verdim kızının facebookunu aldım 2 gün boyunca kısa kısa muhabbet ettik ve zamanın geldiğini düşündüm ve sinema öneri ettim lakin o ne yaptı geçiştirdi ilk başta inanmasam da güvenmek istedim fakat ben konuşmaya çalıştıkça o kaçtı,kaçtı ve kaçtı okulda aynı sınıftayız hala göz göze geliyoruz )