Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşk msjları

aşk msjları
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
aşk msjları tlf msj aşk msjları aşk msj Bir telefon bekliyorum, sevgilim diye başlayan, seni seviyorum diye biten Bir telefon bekliyorum, dün gelmesi gereken ve bugün hala gelmeyen Hayatta üç şeyi sevdim Seni, kalbimi, ümit etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Ümit etmeyi sevdim, şayet seversin diye Hayatta iki âmâ tanıyorum; 1'si senden başkasını görmeyen ben, 2'si beni göremeyen sen Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gün yağmur yağardı Eğer geceler seni düşündüğüm dek uzun olsaydı katiyen sabahtan olmazdı Seni asil insanların kolay sevgileriyle yok, basit insanların asil sevgileriyle sevdim Bu hoş aşkımıza nokta yatırma, sana kucak dolusu virgül getirdim Tebessüm Etmek için mutlu olmayı bekleme, olur ya mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Şayet bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşamış biri vardır  

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt