iltasyazilim
FD Üye
Aşk Pastası Tarifi İçin Malzemeler Pandispanya için;
*4 yumurta
*2 su bardağı toz şeker
*25 su bardağı un
*1 paket vanilya
*1 paket kabartma tozu
Pasta kreması için;
*3 su bardağı süt
*4 yemek kaşığı toz şeker
*25 yemek kaşığı un
*1 tepeli yemek kaşığı nişasta
*1 tatlı kaşığı vanilya
*1 paket krem şanti
Pastanın ara katları için;
*Çikolata kaplamalı fındık
*Pirinç patlaklı çikolata
**Muz
Üzeri için;
*Dr Oetker Glazür
*Kalpli çikolata pasta süsü
*Rulo kat
*Gofret
Aşk Pastası Tarifi Yapılışı
1
*Pandispanya için, yumurta ve şekeri iyice kabarana kadar 10 dk çırpın
*Un, kabartma tozu, ve vanilyayı bir kaba alıp karıştırın
*Çırpılan yumurta ve şekere unlu toz karışımı eleyerek ekleyin Spatula ile karıştırın
*Yağlayıp unladığınız kelepçeli kalıba harcı dökün
*165 derece fırında fansız olarak 35 dk pişirin
*Krema için, süt, un ve nişastayı ve şekeri karıştırarak pişirin
*Vanilyayı da ekleyip soğumaya bırakın
*Soğuyan kremaya bir poşet toz krem şantiyi döküp 23 dakika kadar çırpın
*Pasta kremamız hazır
*Pandispanyayı 2’ye veya 3’e yatay bir şekilde bölerek, pastanın katlarını belirleyin
*Her katına pasta kreması yayın ve ara kat malzemesini de yerleştirerek pandispanya katlarını üst üste dizin
*Pandispanyanın çevresine ve üst kısmına da spatula ile pasta kreması yayın
*Gofretleri Pastanın çevresine dikey bir şekilde yapıştırın
*Glazürü üzerindeki tarife göre hazırlayın ve pastanın üzerine dökün
*Rulokat ve kalpli pasta süsleriyle süsleyin
*AŞKINIZA AŞK PASTANIZ HAZIR
*4 yumurta
*2 su bardağı toz şeker
*25 su bardağı un
*1 paket vanilya
*1 paket kabartma tozu
Pasta kreması için;
*3 su bardağı süt
*4 yemek kaşığı toz şeker
*25 yemek kaşığı un
*1 tepeli yemek kaşığı nişasta
*1 tatlı kaşığı vanilya
*1 paket krem şanti
Pastanın ara katları için;
*Çikolata kaplamalı fındık
*Pirinç patlaklı çikolata
**Muz
Üzeri için;
*Dr Oetker Glazür
*Kalpli çikolata pasta süsü
*Rulo kat
*Gofret
Aşk Pastası Tarifi Yapılışı
1
*Pandispanya için, yumurta ve şekeri iyice kabarana kadar 10 dk çırpın
*Un, kabartma tozu, ve vanilyayı bir kaba alıp karıştırın
*Çırpılan yumurta ve şekere unlu toz karışımı eleyerek ekleyin Spatula ile karıştırın
*Yağlayıp unladığınız kelepçeli kalıba harcı dökün
*165 derece fırında fansız olarak 35 dk pişirin
*Krema için, süt, un ve nişastayı ve şekeri karıştırarak pişirin
*Vanilyayı da ekleyip soğumaya bırakın
*Soğuyan kremaya bir poşet toz krem şantiyi döküp 23 dakika kadar çırpın
*Pasta kremamız hazır
*Pandispanyayı 2’ye veya 3’e yatay bir şekilde bölerek, pastanın katlarını belirleyin
*Her katına pasta kreması yayın ve ara kat malzemesini de yerleştirerek pandispanya katlarını üst üste dizin
*Pandispanyanın çevresine ve üst kısmına da spatula ile pasta kreması yayın
*Gofretleri Pastanın çevresine dikey bir şekilde yapıştırın
*Glazürü üzerindeki tarife göre hazırlayın ve pastanın üzerine dökün
*Rulokat ve kalpli pasta süsleriyle süsleyin
*AŞKINIZA AŞK PASTANIZ HAZIR