Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşk şiirleri isteyen varmı

Aşk şiirleri isteyen varmı
0
173

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aşk Hayatı

Sevmek gibi geliyordu her şey,
sevmek gibi gidiyordu kadın
adının anlattığı,canın teni yakmasıydı,
bir bulut evet ama aslolan
bulutun suyu yağmasaydı

'bir insanı sevmekle başlıyordu her şey'
ve boşanmak icin
en az iki şahit gerekiyordu

Aşk Hayatı

Sevmek gibi geliyordu her şey,
sevmek gibi gidiyordu kadın
adının anlattığı,canın teni yakmasıydı,
bir bulut evet ama aslolan
bulutun suyu yağmasaydı

'bir insanı sevmekle başlıyordu her şey'
ve boşanmak icin
en az iki şahit gerekiyordu

Similar threads

Yılmaz Erdoğan Aşk Hayatı Sevmek gibi geliyordu herşey, Sevmek gibi gidiyordu kadın Adını anlattığı, canın teni yakmasaydı, Bir bulut evet lakin aslolan Bulutun suyu yağmasıydı bir insanı sevmekle başlıyordu herşeyVe boşanmak için en az iki şahit gerekiyordu!  
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ozlu Aşk Sozleri 2019 Ozlu Aşk Sozleri 2019 Ozlu Aşk Sozleri Ozlu Aşk Sozleri 2019 Bailey: “Aşk dunyanın en tatlı mutluluğu ile en derin acısından yaratılmıştır Aristo: “Sevmek acı cekmektir, sevmemek olmek Sevmek zevktir ama yanlız sevilmenin hicbir zevki yoktur Augustinus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
seni seviyorum aşk şiirleri Seviyorum Seni Seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi Geceleyin ateşler icinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su icer gibi Ağır posta paketini neyin nesi belirsiz telaşlı, sevincli, kuşkulu acar gibi Seviyorum seni denizi ilk defa ucakla gecer gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Aşk Şiirleri Cahit Sıtkı Tarancı Aşk ile ilgili şiirler Cahit Sıtkı Tarancı Aşk Masalı Nerde ne zaman bu hava calınsa Hoş geldi gecmişteki guzel gunler Nereye gidersen git gunluk tasa Bırak biraz da şad olsun gonuller Beşiktaş'ta gun gormuş bir bahcede Nisan akşamlarının en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Cenap Şehabettin ve Şiirleri Cenap Şahabettin Şiirleri‎ aşk SENİN İCİN Sesin işler gibi bir şuh kanat gamlarıma Seni dinlerken olur kalbim ucan kuşlara eş, Gun batarken sanırım golgeni bir başka guneş; Sarışınlık getirir gozlerin akşamlarıma Doğuyor omrume bir yirmi sekiz yaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt