aşk şiirleri HOŞÇAKAL siyah beyaz tuşlarında piyanomun seni çalıyorum şu anda çaldıkça çoğalıyorsun odada sen arttıkça ben kayboluyorum seni doğuruyorum geceye adını koyuyorum aya bakarak her şey sen oluyor her yer sen ben ölüyorum sesini duyuyorum rüyalarımda gözlerimi kamaştırıyor ışığın rüzgar sen gibi dokunuyor bana ben doğuyorum dinlemek istediklerimi söylemiyorsun hiç dokunmuyorsun bana sen gibi bir yıldırım çakıyor tam kalbime düşüyor yıldırımı ben gidiyorum… Seni Saklayacağım Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde, Şarkılarımda, sözlerimde Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmiyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde Sen göreceksin, duyacaksın Parıldayan bir sevi sıcaklığı, Uyuyacak, uyanacaksın Bakacaksın, benzemiyor Gelen günler geçenlere, Dalacaksın Bir sevgiyi iyi anlamak Bir yaşam harcamaktır, Harcayacaksın Seni yaşayacağım, anlatılmaz, Yaşayacağım gözlerimde; Gözlerimde saklayacağım Bir gün, tam anlatmaya Bakacaksın, Gözlerimi kapayacağım Anlayacaksın! Karanlık dünyama ışık saçan olmadı Ağlamakla çözülseydi düğümler Biliyorum Tanrı’m elinden geleni yapardı Sessizim yine fazla bitkin,bitkin Elimden gelenin iyisini ben Sevmekle yitirdim Pişmanım Allah’ım uzat bana elini Ne olur yalvarırım çek kurtar bundan böyle beni Ne böylece ne böle geçmiyor hayat Ölüm herşeyin üstesinden gelir Uzat bana elini Yaşam kısa uzun olan ne? Gece bitmez bitecek olan ne? Herşeyin üstesinden sen gelirsin Uzat elini çek kurtar beni Ben bittim devam edecek olan ne? Beni unutamazsın bilirim, beni unutamazsın Denizin durgunluğu, gözlerimi Coşkunluğu, saçlarımı hatırlatır Kulaklarını tırmalar sesim, hayatından silemezsin Beni unutamazsın bilirim Parkın tozlu yollarında yalnız dolaşacaksın Mutsuz gökyüzünde bir iki yıldız, ışık tutacak karanlığına Delikanlının biri uzanacak ellerine birden Çaresizliğine, yalnızlığına irkileceksin Ve sonradan tarakta kalan saçlardan anlayacaksın ihtiyarladığını Dudaklarının pembeliği solacak Cilâsı çıkmış bir mobilya gibi eskiyecek güzelliğin Kahrolacaksın ! Ve bir gün gelip, beni anlayacaksın Ama; zaman şimdiden geçmiş olacak Fakat sen yine de sözlerime aldırma Gözlerin vakitsiz ıslanmasın Çünkü, bundan böyle çocuk değilsin Güneşin nereden doğduğunu bilirsin Diğer bir antalya olmadığını bilirsin Ve seni nasıl sevdiğimi bilirsin Fakat gitmek istiyorsan, gerçi sen bilirsin