kısa aşk sozleri, aşk sozleri 2019, kısa kısa aşk sozleri, en guzel kısa aşk sozleri
Yaşadığım En Guzel Anlarım, Beyazlarla Suslediğim Yarınlarımsın Sevgilim
Seni seven coktur, şukur anlım aktır, birde sen seversen, dunya bana dardır
Sen Bir hayatın En Guzel Başlangıcı Ve Bir Hayatın Biterken Dahi yaşanacak En Guzel Sonu olursun Sevgilim
Bana kalkpsiz diyorlar doğru ama;Kalbimin sende olduğunu nereden bilsinler?
Hayatı Doyasıya Yaşamak icin Ellerini beklerim, Senin Bir Guluşunle Acılara gulup gecerim Sevgilim benim
Bir trafik lambasıydım kalbim her gelene gec derdi oysa sen gecerken birden STOP eerdi
Sen hayatıma girdiğinden Beri hayatın yaşanan butun anlarına anlam katmayı oğrendedim bebeğim
Aşk bir trafik kazasıdır en yakın hastane nikah masasıdır
ister yaz olsun ister kış olsun, ister huzun olsun ister dert olsun, Butun benliğim bir senin olsun sevgilim Seviyorum Seni…
Aşk bir cilek beni unutursan cok cek
Sigaramın Dumanında Hayalin, Sen Olmadığında yanımda Buz Tutar Yureğim, Ben Bir Seninim Sana Aitim Sevgilim
Goz bakar kalp yaşlı sevginin ilk faslı beraber sevince Sen kerem Ben aslı
Bazen şarkılar bile Anlatamaz Aşkımı Sana, Ne Şiirler Anlam Bulur Ne Şarkılar Yanında Sevgilim
Kalp durduğu zaman değil unutulduğu zaman Olur
Senin peşinden Koşarken, Peşimden koşanlara Aldırmıyorum AŞkım
Yağmurun her damlasında sen varsın dilerimki Allahtan yağmur hep yağsın
Bu Kalp Sana Atar Bir Senindir Yar, Aldığım her Nefes Senindir Sana Soylemek istediklerimdir Sevgilim
Aşkın ecel olsa yine icerim yolun ecel olsa Korkmam yine gecerim
Seni unutmak Benim icin Hayattan Kopmaktır Sevgilim
Kalpten kalbe giden yolun ilk durağı gozlerdir
Bir Damla Gozyaşına Yakarım Bu Şehri Gozlerinin Uğruna Birtanem
Yaşadığım En Guzel Anlarım, Beyazlarla Suslediğim Yarınlarımsın Sevgilim
Seni seven coktur, şukur anlım aktır, birde sen seversen, dunya bana dardır
Sen Bir hayatın En Guzel Başlangıcı Ve Bir Hayatın Biterken Dahi yaşanacak En Guzel Sonu olursun Sevgilim
Bana kalkpsiz diyorlar doğru ama;Kalbimin sende olduğunu nereden bilsinler?
Hayatı Doyasıya Yaşamak icin Ellerini beklerim, Senin Bir Guluşunle Acılara gulup gecerim Sevgilim benim
Bir trafik lambasıydım kalbim her gelene gec derdi oysa sen gecerken birden STOP eerdi
Sen hayatıma girdiğinden Beri hayatın yaşanan butun anlarına anlam katmayı oğrendedim bebeğim
Aşk bir trafik kazasıdır en yakın hastane nikah masasıdır
ister yaz olsun ister kış olsun, ister huzun olsun ister dert olsun, Butun benliğim bir senin olsun sevgilim Seviyorum Seni…
Aşk bir cilek beni unutursan cok cek
Sigaramın Dumanında Hayalin, Sen Olmadığında yanımda Buz Tutar Yureğim, Ben Bir Seninim Sana Aitim Sevgilim
Goz bakar kalp yaşlı sevginin ilk faslı beraber sevince Sen kerem Ben aslı
Bazen şarkılar bile Anlatamaz Aşkımı Sana, Ne Şiirler Anlam Bulur Ne Şarkılar Yanında Sevgilim
Kalp durduğu zaman değil unutulduğu zaman Olur
Senin peşinden Koşarken, Peşimden koşanlara Aldırmıyorum AŞkım
Yağmurun her damlasında sen varsın dilerimki Allahtan yağmur hep yağsın
Bu Kalp Sana Atar Bir Senindir Yar, Aldığım her Nefes Senindir Sana Soylemek istediklerimdir Sevgilim
Aşkın ecel olsa yine icerim yolun ecel olsa Korkmam yine gecerim
Seni unutmak Benim icin Hayattan Kopmaktır Sevgilim
Kalpten kalbe giden yolun ilk durağı gozlerdir
Bir Damla Gozyaşına Yakarım Bu Şehri Gozlerinin Uğruna Birtanem