Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşk sozleri kısa

aşk sozleri kısa
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
kısa aşk sozleri, aşk sozleri 2019, kısa kısa aşk sozleri, en guzel kısa aşk sozleri

Yaşadığım En Guzel Anlarım, Beyazlarla Suslediğim Yarınlarımsın Sevgilim

Seni seven coktur, şukur anlım aktır, birde sen seversen, dunya bana dardır

Sen Bir hayatın En Guzel Başlangıcı Ve Bir Hayatın Biterken Dahi yaşanacak En Guzel Sonu olursun Sevgilim

Bana kalkpsiz diyorlar doğru ama;Kalbimin sende olduğunu nereden bilsinler?

Hayatı Doyasıya Yaşamak icin Ellerini beklerim, Senin Bir Guluşunle Acılara gulup gecerim Sevgilim benim

Bir trafik lambasıydım kalbim her gelene gec derdi oysa sen gecerken birden STOP eerdi

Sen hayatıma girdiğinden Beri hayatın yaşanan butun anlarına anlam katmayı oğrendedim bebeğim

Aşk bir trafik kazasıdır en yakın hastane nikah masasıdır

ister yaz olsun ister kış olsun, ister huzun olsun ister dert olsun, Butun benliğim bir senin olsun sevgilim Seviyorum Seni…

Aşk bir cilek beni unutursan cok cek

Sigaramın Dumanında Hayalin, Sen Olmadığında yanımda Buz Tutar Yureğim, Ben Bir Seninim Sana Aitim Sevgilim

Goz bakar kalp yaşlı sevginin ilk faslı beraber sevince Sen kerem Ben aslı

Bazen şarkılar bile Anlatamaz Aşkımı Sana, Ne Şiirler Anlam Bulur Ne Şarkılar Yanında Sevgilim

Kalp durduğu zaman değil unutulduğu zaman Olur

Senin peşinden Koşarken, Peşimden koşanlara Aldırmıyorum AŞkım

Yağmurun her damlasında sen varsın dilerimki Allahtan yağmur hep yağsın

Bu Kalp Sana Atar Bir Senindir Yar, Aldığım her Nefes Senindir Sana Soylemek istediklerimdir Sevgilim

Aşkın ecel olsa yine icerim yolun ecel olsa Korkmam yine gecerim

Seni unutmak Benim icin Hayattan Kopmaktır Sevgilim

Kalpten kalbe giden yolun ilk durağı gozlerdir

Bir Damla Gozyaşına Yakarım Bu Şehri Gozlerinin Uğruna Birtanem

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt