Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşk Sozleri , Sevgi Sozleri Anlamlı Aşk Sozleri

Aşk Sozleri , Sevgi Sozleri Anlamlı Aşk Sozleri
0
142

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
En guzel aşk sozleri gercekten aşkı yaşamış bir kalpten dokulur İşte gercek bir aşk yaşamış kalpten dokulen aşk sozleri
imagesasksozleri2019sevgisozlerianlamliasksozleri5ad90f3b12c2d
Kalp yetmezliğinden olebilir bir Aşk

Maksadım dua değil sana dokunduğum bu elleri acıp avuclarımdaki kiri gosteriyorum aslında Tanrıya

Yerin başka birisi tarafından alınamıyorsa icimden şantajı zulumse, kurtajı mumkun mudur aşkın?

Kapatamadım kapılarımı sana sıkışacak diye parmakların Gitme! dedimse nefsi mudafa idi bu sadece

Medeni hal durumuma sensizlik yazılmalı artık O kadar cok sindiki yokluğun hayatıma

Bazen gitmek gerekirmiş Sevgilinin dudağından GİT! duşmeden once Duşmemek icin gozunden de

Henuz sarılmamış yaralara sarılmış uyurken ardındakinin yureği Bana kalırsa seni seviyorumbir kelimeydi Senikoku bağladı sana beni

Şimdi sondu ışık sustu dudağımda ki sen calan ıslık Sen, dunya ahiret acımsın artık

Ama şahsen değil mi? Butun gidişler şahsen Butun hamlelerde Şahsen Mat bir renktir tenim Matedişlerinden bilirim

Dun gece sen uyurken aklım refakat bırakıldı yastığına

Başkasını koy yureğine! diyen kadın Dudaklarına oje surdun mu sen hic?

Kanatarak kanılan tum yalanlar tukendi kendi kendine Sen neden hala benimlesin, neden donmedin kendi kentine?

Aşk muammasından malulen ayrıldık 8 saatte bir ozlemek tavsiyeleri ile artık KAL'p masajları da yetmeyecektir bize

Beni de gotur ki yalnız kalabileyim Cesaretin varsa herşeyi de al ki belli olsun kimden gittiğin