Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşk Sozleri Sevgi Sozleri

0
261

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

* Varmı daha ağır yuk, hasreti cekmek kadar yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var seni anmak da guzel seni ozlemek kadar

* Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi

*Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki guluşe, akan gozyaşlarıma, yalnızca sen layiksin Cunku benim icin cok ozelsin aşkım

* Hasret kapımda nobetler tutuyor Sevgilim uzak bir $ehirde gozlerim onu arıyor Bir ku$ olup gitsem a$sam $u enginleri varsam senin yanına opsem doyasıya koklasam

images2019asksozlerisevgisozleri5b076c74a71d7

* Bin Omrum Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Olmek Bile Duğun Gelir Bana!!! Sensizlikten Cok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Once ALLAH Sonra Sen Benim İcin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!!

* DudakLarın'Da A$kıN YankıSı var SevDan'a KapıLaN BiR KaLBiM var Beni Sana BağLayaN BuyuK uMiTLeRim var YıkMa DunyaMı SaNa VeRecek SON Bir CaNıM Var!!!

*İki kişi birbirini severse; sevgi olur Biri kacar, diğeri kovalarsa: aşk olur İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur

*Korkma!Sakın sevmekten korkmaKurşun sesi kadar hızlı gecer yaşamak ama oylesine zor ki kurşunu havada sevdayı sıcacık yurekte tutmak

* Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya calışmaz rahat bırakırdım yureğimi korkmazdım cok riske girip sana aşık olmaktan

*Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin uzerine duşen gulun sesinin resmini cizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim

* Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal caresizlerin, yağmur sokakların, tebessum dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!

*Şafak vakti yağan bir ciğ tanesi kadar Masum,gun batımında denizlerden esen ruzgar kadar Cılgın ve okyanusun derinlerindeki bir inci tanesi kadar Ozelsin

* Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi CocukcA Sen GercEkcE , Hepsi Oylesine Sen Olesiye

* Kucuktum, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna olmedi dediler, Oldum, iş işten gecti, dediler

*Sevmekmi? Hic Tatmadım? Ya Gulmek? Coktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Buyuk Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dunyam!

* Bilinmeyen diyarlarda yuruyorum Unutulmak korkusuyla her an ağlıyorum Ruyalarımda gorduğum tarifi zor kız, beni vursunlar ama sana dokunmasınlarUmut iklimine seni yazsınlar!

* Yıllar Sonra Duş Kırıklıkları İle Geldin Ve Duşlerle Gidiyorsun Aslında Ben Sana Turkceyi Konuşmaya Mecbur Olduğum Kadarından Fazla Mecbur Oldum

* Deniz kumlardaki izleri siler ama hic birşey kalbimdeki sevgini silemez Seni olene dek seveceğim

* kalbimi kırmak denize yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi duzeltmek ise gece guneşe dokunmak kadar zordursen denize yazı yazdın simdi gece gunesin dogmasını bekleeeeeeeee

* Gul nedir ki? Solup gider Gun nedir ki? Gelip gider Ateş nedir ki? Soner biter Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter

* Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı soylemekte, yalanda olsa icimden bir bulut akıp geciyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR

* Aşk gunah olmayacak kadar masum, kole olmayacak kadar ozgur, ulaşılmayacak kadar derin, unutulmayacak kadar yakın seninle yaşanacak kadar ozeldir

* BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR GORMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GORMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK

* Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım soyluyorum Seni Cok ama Cok Seviyorum

* Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GuneşIm Desem Guneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gulum Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Cunku Bu Can Seninle Yaşıyor

*Bir ruzgar eserse oralara, sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına, cevabını sevgimden ıslandığın yağmurlarla yolla

*Aşkına doksem gozyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gun gelecek sevecek misin?

* Ben kimseyi boyle delice kıskanmadım, hickimseye boyle yurekten bağlanmadım, ben kimse icin bir gun oturup ağlamadım Yanlızca senin icin Aşkım

* Seni Cok Ozledim Seni Her Ozlediğimde Kalbime Bir Yıldız Cizdim Seni Ne Kadar Ozlediğimi Bilmek İstermisin? Sayende Bir GoKyuzune Sahibim Canim!!

* Sevmekmi? Hic Tatmadım? Ya Gulmek? Coktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Buyuk Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dunyam!

* Sonbahara İNat AğAc Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gun Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

* Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

*Seni Cok Ozledim Seni Her Ozledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim Seni Ne Kadar Ozledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GoKyuzune Sahibim Canim!!

*Sonbahara İNat AğAc Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gun Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

* Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

*İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine seni koyduğum zaman anladım ki, ben her şeye sahipmişim cunku sen her şeyden ve herkesten değerlisin!!!!

*Bir cerceve astım odama ici boş onemi yok, neden diye sorma neye baksam seni goruyorum nasıl olsa

*Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gordum Kendime!!! Bu Dunyadan Kurtulmak İstediysemde Kac Defa Sensiz Gidemedim Olume

* Senin sevgini doldurdum gonul kadehime, senin sevgini iceceğim Senin hayallerini cizdim gozlerime, hep seni seyredeceği İlkdefa seni sevdim olene kadarda seni SEVECEĞİM

*Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz gunlerin, senli gunlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar cok ama cok seviyorum

*Varlığınla başlayan bir gunun yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın Hic Sensiz Kalmazdım !

* Gunu gece olsun diye yaşıyorum, Cunku gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum cunku sen hep benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,terkedip gitmiş olsanda, unutsanda, UNUTMUYACAĞIM