Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşk Sozleri

Aşk Sozleri
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Her bir hucresinden aşkın fışkırdığı, colde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın

Gercek aşık; beni seni olene dek seveceğim diyen değil, ben seni sevdikce olmeyeceğim diyendir

Hayat dediğin şey sadece tercihlerden ibaret, gonlune kabul ettirebiliyorsan bunu tabi

O penceremden gorunen, ciceğe bezenmiş ağaca selam olsun, onun sesini duymanın icimde actırdıklarını gorseydi ortasından catlardı sanırım

Buyuk cabalarla guzellikler uretmeye calışırız, oysa sadece bir kişiin varlığı, hayatının en buyuk guzelliği oluverir

İcimde dokunulmaz bir yerdesin, o kendine dokundurtmayan, başkalarına da dokunma izni vermiyor işte

Ozlediğini biliyorum da, buna nasıl dayandığını anlayamıyorum, kimdir bu durumda guclu sen mi yoksa ben mi aşkım

Bir orman yangınının uzerine duşen yaz yağmuru gibi gelişin, gelip gectin yangın tum ihtişamıyla surmekte

Doğru kişi ile birlikte yapılınca, cok basit bir şey bile muhteşem bir guzellik olabiliyor

Ve bazen hayattır sevmek, birini cok uzaktayken bile, yureğinde taşıyabilmek

Sıcak bir ele ihtiyac duyduğunda diğerini tutuyorsan, yalnızsındır

Bu dunyanın renkleri de bir acayip, sevgiliyle ortaya cıkıp onunla beraber kaybolmaları hangi fizik kanununa uyar aceba

Sevmenin bedelini yana yana oduyorum, bir coğalıp bir azalıyorum

Ya al gotur geri kalanımı, ya da gel tamamla eksik yanımı

Buyuyunce gecer cocuğum dedikleri şey mutlulukmuş meğer

Eskilerde sevilene yazılan mektuplar 3 nokta ile bitirilirmiş ki, sevdiğine sevdiğini bildirsin seven, ondandır belki sana sozumu noktalamam

O seninle olmayınca daha mı az seviyorsun o zaman nedir bu cığlık cığlığa bağırmaların, cam kesiği acılara durmaların, ey yureğim

Senin gozlerinde bir anlık bir gulumseme olabilmek icin, kocaman bir omur yaşanır

ALT :wwwupluploadsbilgisiten1013548bilgisiten1013548ALT

858,523Konular
981,265Mesajlar
31,118Kullanıcılar
humeyracskSon üye
Üst Alt