Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

aşk üzerine etkileyici sözler

aşk üzerine etkileyici sözler
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
aşk üzerine güzel sözler güzel telefon mesajları güzel aşk sözleri sözler aşk üstüne sözler Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşamış biri mutlaka biri vardır ​ Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsenBilki senin için yanan kalbimdir ​ Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım Sense kaçırırdın gözlerini benden Fakat , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm ​ Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin​ Titrer durur ellerim yanında Vücudum ürpermeyle dolar Üşüyorum ben yanına Çünkü varlığın içime serinlik veriyor​ İçim pek senle doldu fakat Insanlar seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum​ Öyle güzeldin oysa! Lakin bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini Böylece güzeldin fakat! Anladım seni güzel görebilen benim gözlerimdi Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren ​ Hayatta iki birey tanıdımBirisi rüyalar değin uzakta sen, diğeri sevgililer kadar yakın benHayatta iki kişi tanıdım Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başka biri olmayacak sen ​ Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sanki cümbür cemaat tanıdık olmayan herkes darılmış banane derdimi soran var ne tanıdık bir çehrene tarafa uzansam ellerim boş kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor ​ bir mizrak olur bulurum kalbinin yerini bir hancer olur alirim ustundeki derini ​ Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın degil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baglandım sana taptım ​ Ayrılık kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdigi gibi Bizim de sevgimiz daima yasayacak ve daha da guclenecek sevgilim Nice gunlere birlikte elde etmek dilegiyle ​ Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana aksam ayazında titrersen güneşi getiririm sana eğer gönlün sevgi ararsa kalbimi söker getiririm sana KIRÇIÇEGIM ​ sen seni özleyenin özleminden habersiz özlemle özlenmektesin sen varya sen,özlemlerin içinde en çok özlenensin ​ Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek! ​ Sen güllere özenme güller sana özensin Üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin,sevgi dek masum sevilecek dek Ö Z E L S İ N ​ En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine ve en derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum ​ Aşk hiç ummadığın biranda kapını çalıyorsa, için ürperiyor, nefesin kesiliyor, kalp atışların hızlanıyorsa; sakın korkma! unutma fakat pat diye gelen aşklar büyük mutluluklar getirir! ​ Evetdedim belli belirsiz Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ama kalbinde seyrediyordu beni ​ Apansız uyanırsan gecenin bir uygun, gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa, bir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerinde ve saatler gecikmiş zamanları çalarsa bil ki seni düşünüyorum​  

858,475Konular
981,257Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt