Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşk Uzerine Soylenmiş Guzel Bir Soz

Aşk Uzerine Soylenmiş Guzel Bir Soz
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Aşk İcin Ne Guzel de Soylemiş Mevlana

Mevla'nın Aşk İcin Soylediği Soz

Aşk herkese gore goreceli bir kavram ve herkes icin başka şeyler ifade etmektedir Hz Mevlana'da aşk uzerine bakın ne demiş;

imagesaskuzerinesoylenmisguzelbirsoz5ad9445709f12

Similar threads

Aşk uzerine soylenmiş birbirinden guzel ve anlamlı sozlermi arıyorsunuzAşkınızı en guzel anlatmanın yolu olarak guzel aşk sozlerimi arıyorsunuz oyleyse artık aramanıza gerek yok cunku aradığınız Aşk sozleri sayfamızda sizlerle olacak imagesaskuzerinesoylenmisguzelsozler5ad91ce58050e Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Aşk uzerine soylenen en guzel sozlerAradığınız Aşk uzerine soylenmiş guzel sozleri sayfamızda bulabilirsiniz imagesaskicinsoylenmisguzelsozler5ad91df4d438djpeg Aşk anlatılması en zor olan ama yaşaması en guzel şeydir Aşk insanı hem mutlu yapar hem huzunlu Aşık insan hem mutludur hem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Mevlana Sozleri Mevlananın Aşk sozleri Mevlananın Aşk sozleri Mevlana Sozleri Aşk sozleri Hz Mevlana Celaleddin Rumi’nin guzel sozlerinin bulunduğunu bu sayfamızda Mevlananın aşk sevgi uzerine sozlerinide bulabilirsiniz Buyrun Mevlana sozleri; İnsan, buyuk bir şeydir ve icinde her şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Aşkı en guzel anlatan soz ne olabilir acaba hic duşunmemiştim acıkcasıAşk uzerine soylenen oyle cok ve guzel soz bulunuyorki aralarından secim yapmak gercekten cok zor olsa gerekSayfamızda tek bir soz değil bircok guzel soz bulabilirsiniz Aşk uzerine soylenmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Kısa Mevlana Sozleri Aşk Sozleri Melanın bircok guzle sozu vardır bu sozlerden aşk icin olan Mevlana Sozleri Hz Mevlanaya sormuşlar aşk nedir? diye Ben ol ki bilesin! demiş Guzel soyle de halk, yuzyıllar boyunca okusunTanrının dokuduğu kumaş ne yıpranır, ne eskir Ben kilitten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt