Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşk ve çılgınlık üzerine...........

aşk ve çılgınlık üzerine...........
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
aşk ve çılgınlık üstüne çılgınlık sözleri delilik ile ilgili sözler çılgınlıkla ilgili sözler Uzun zaman önce, Dünya yaratılmadan, insanlar dünyaya ayak basmadan önce,iyi huylar ve kötü huylar ne yapacaklarını bilemez vaziyette dolanıyorlarmış Bir gün, toplanmışlar ve her zamankinden daha fazla canları sıkkın oturuyorlarken ; Saflık ortaya bir hafıza atmış ; Neden saklambaç oynamıyoruz?Ve hepsi bu fikri beğenmiş, derhal deli Cilginlik, bağırmış: Ben ebe edinmek ve saymak istiyorum, Ben ebe elde etmek istiyorum!ve diğer hiç kimse Cilginligi arayacak dek çıldırmadığı için, Cilginlik bir ağaca yaslanmış ve saymaya başlamış, 1, 2, 3 Ve Cilginlik saydıkça, iyi huylarla kötü huylar saklanacak yer aramışlar ; Şefkat Ay'in boynuzuna asilmis; İhanet çöp yigininin icine girmis; Sevgi bulutlarin arasina kivrilmis; Yalan bir tasin altina saklanacagini soylemis lakin yalan soylemis cunku golun dibine saklanmis; Heves dunyanin merkezine gitmis; Para hirsi bir cuvalin icine girerken cuvali yirtmis Ve Cilginlik saymaya devam etmis, 79, 80, 81, 82 Askin disinda, butun iyi huylar ve kotu huylar o asıl kadar zaten saklanmis, Ask, kararsiz oldugu gibi, nereye saklanacagini da bilmiyormus Bu bizi sasirtmamali cunku hepimiz Aski saklamanin ne kadar zorlama oldugunu biliriz Ve Cilginlik 95, 96, 97 ya gelmis ve 100'e vardigi anda, Ask sicrayip gullerin arasina girmis ve saklanmis Ve Cilginlik bagirmis Onum, arkam, sagim solum sobe, geliyorum!, Ve arkasini dondugunde, birincil once Tembelliği gormus, o ayaktaymis cunku saklanacak enerjisi yokmus Sonradan Şefkat'I ayin boynuzunda gormus, ve İhaneti coplerin arasinda, Sevgiyi bulutlarin arasinda, Yalani golun dibinde, ve Tutkuyu dunyanin merkezinde, hepsini birer birer bulmus, yalnızca biri haricVe Cilginlik umutsuzluga kapilmis, en son sakli kisiyi bulamamis, derken Haset, Ask bulunamadigi icin haset duyarak, Cilginligin kulagina fisildamis ; Aski bulamiyorsun cunku o gullerin arasinda saklaniyor Ve Cilginlik catal seklinde tahta bir sopa almis, ve gullerin arasina cilginca saplamis, saplamis, saplamis, ta ki yurek burkan bir haykirma onu durdurana kadar Ve haykiristan sonradan, Ask elleriyle yuzunu kapayarak ortaya cikmis, parmaklarinin arasindan sicim gibi kan akiyormus, gozlerinden Cilginlik Aski bulmak icin heyecandan Askin gozlerini catal sopa ile kor etmis Ne yaptim ben? Ne yaptim ben? Diye bagirmis Seni kor ettim Nasil onarabilirim?Ve Ask cevap vermis ; Gozlerimi geri veremezsin Fakat benim icin bir sey gerçekleştirmek istersen, benim kılavuzum olabilirsinVe o gunden beri, Askin gozu kordur ve o gunden beri Cilginlik da tekrar tekrar onun yanindadir  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt