Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşk ve Güven

Aşk ve Güven

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba ilk önce herkese

Bazı düşüncelerimi paylaşmak istiyorum sizinle,

Arkadaşlar anlamıyorum, bu devirdeki kızlarla nasıl çıkılır, sevgili olunur oysa ?

Söz dinliyomuş yapacakları için mi yoksa yüzüme gülüp arkamdan kuyu kazıcakları için mi ? Dürüstlük kalmadı mı hiç ?

Çoğu kız; popüler olma, hava atma, ünlü olma çabası içerisinde

Bütün sosyal paylaşım sitelerinde, android cihazlar da dost edinme uygumalarında üyelikleri var

Bilmem kaç birey takip ediyor, bilmem kaç tane arkadaşları var bilmem kaçtane beğenileri var vs vs

Kim bilir benzer anda kaç tane erkekle konuşuyolar, neler yapıyolar

Burdan tanıştığın birine nası güvenebilirsin ya ? Nasıl ciddi bir ilişki kurabilirsin oysa anlamıyorum İstisnalar tabiki de var yalnız bunu es geçemem

Aşığım der seviyorum der lakin o yanına olmadığı zaman daima üzecek şeyler yaparlar

Herşey o ayak aralarında mı veya bir erkekte yakışıklılıkta mı ? Burda kendi cinisimi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın lütfen

Neden bir kız sevgilisinin yanına bir erkeğe bakar ? Yada niçin bir erkek bir kıza bakar Sadece bu kadar mı düştü sevgi bunu merak ediyorum

Aşık olabileceğimiz, herşeyimizi paylaşıp, güvenebileceğimiz halk müziği hiç mi kalmadı ?

Ben böyle kızlarla ne bişey yaşarım ne de paylaşırım

Arkadaşlar bunlar benim düşüncelerim ağır konuşmuş olabilirim, saygıda kusurum olduysa af ola
İstiyen katılır istiyen katılmaz herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım
Zaman ayırıp okuduğunuz için çoktan teşekkür ederim
Sağlıcakla kalın

Dipnot: Yaşım 21

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt