Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

aşk ve sevgi sözleri-4-

aşk ve sevgi sözleri-4-
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
aşk ve sevgi sözleri4 aşk soruları şıklı Her aşk bir yüreğin sesidir ve sabırla büyür! İçindeki sevgiyle, acıyla, inançla, öfkeyle,piser! Şarap gibi gün geçtikçe güzelleşir Ağlamayı bil gülmeyi unutma Sevmeyi bil sevilmeden sevme Güller bülbüllerin yıldızlar gecelerin Mutluluklar sadece lakin yalnızca senin olsun Güller daima ellerinde açsın, fakat dikenleri batmasın Sevda her zaman seni bulsun, ama seni yaralamasın Mutluluk hep yüreğine dolsun, ama beni unutturmasın Bu şarkım sana sevgilim, bir an önce dönmen tek dileğim, Gözyaşım karışıp denizlere, Sana ulaşır belki hasretim Elimle tutamadığım, gözlerimle göremediğimsin, Hemen fazla uzaktan, nerden bileceksin halimi Hasret kapımda, nöbetler tutuyor, sevgilim uzak bir şehirde, Gözlerim onu arıyor, bir kuş olup uçup gitsem, Aşsam şu enginleri, varsam senin yanında, öpsem seni koklasam Ah yanı başımda durur gibisin, hasretin büyütür bak seni, Ah bu dek uzaktan olup, kalbimde uyuman ne tuhaf Neden böylece merak ediyorsun ne yaptığımı? güneşe mektup yazıyorum Görmüyor musun? işim var oyalama beni, yağmurları gözlerine dolduracağım daha ve mum dikeceğim denizlerime senin yollarından yürüyeceğim usulca, Sana arkadan yaklaşıp sımsıkı sarılacağım Her gülen yüze dostca sarıldım, Her sevgi sözüne arkadaşca baktım, Yanında olmasam bile umutlarımda hayallerimde hep sen vardın Bunca çilenin sonu değilmi bir avuç toprak, Ölümden yanlamasına korkum yok, Tek korkum unutulmak !!​ Gökyüzü ne kadar karanlık olursa olsun , Oralarda bir yerde mutlaka bir yıldız vardır Bir yürek ne değin sevgisiz olursa olsun, Mutlaka içinde yeşeren tomurcuk ve bir çiçek vardır ​ Tek bir dikensiz gül gibi hoş sürer aşk O muhtesem ışıgı aldıgı zaman Dünyanın en güzel gülüdür ​ Bir dostun üzüntüsüne herkes sempati duyabilir, bu çok kolaydır Bir dostun başarısına sempati duyabilmek ise , Fazla sağlam bir kişilik gerektirir ​ Böyle bir dünyada seninle yaşamak varken, Böyle uzak kalmak gücüme gidiyor, Senin verdiklerini seninle paylaşmak varken, Seni sensiz yaşamak içime sinmiyor ​ Merhamet Etmek sevgi değildir, üstünlüğün kabülüdür Haz sevgi değildir,istemediğine katlanmaktır Bağımlılık sevgi değildir, gereksinimin karşılanmansıdır Sevgi değer vermesini bilmektir sevgi yaşama hakkını kabul etmektir Sevgi var olmaktan kıvanç duymaktır sevgi eşitliğin duyumsanmasıdır ​ Dünya unutursa dönmeyi, Rüzgar unutursa esmeyi, Aşıklar unutursa sevmeyi, Belki o zaman unuturum seni ​ Sen ; bir damla şarap gibisin içtigim anda beni ayyaş edecek Sen ; gök mavisi bir deniz gibisin, dokundugum anda beni titretecek Sen ; olağanüstü bir insansın, sonsuza dek sevilecek Sen ; sevgi dolu bir insansın her zaman sürecek ​ Birgün süre kayar elinden tutamazsın Su Baskını gibi akıcı gözyaslarını kurutamazsın Öylesine sendeyim öylesine bendesin fakat Unutmak istesekte bundan böyle unutamayız!!! ​ Önce düştügümde kalkmayı, sonra aleve dokundugumda acıyı sevmeyi öğrendim Daha Sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayıda ögrendim Herşeyi öğrendimde yalnız unutmayı öğrenemedim ​ Kuşları çok seven bir çocuğun kaçmasın diye sımsıkı sarıldığı serçe yavrusunun azıcık sonradan öldügünü fark edişini çocuğun gözyaşlarını ve Seni kaybeden beni anlayabilirmisin ​ Mutluluğun ve sevginin resmini çizen bir artist ol Fırçan hiçbir zaman kederi yansıtmasın o bembeyaz zemine Mutlu ol ancak yaşadığını gerçekleştirmek daha şımartma versin sana ​ Penceremin önündeyim dalmışım gökyüzüne Bulutların arasında yer ararken kendime sonsuzluğu dolaşırken sensizliğe alısırken herşeyini unutmuşken kahretsin aklımdasın Ve sen bunun farkındasın​  

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt