Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşk ve sevgi sözleri-5-

aşk ve sevgi sözleri-5-
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
aşk ve sevgi sözleri5 Kirletirken incitirken sokaklar düşlerimi, Örseleyip değil ederken yaşamak yüreğimi, İiçime saklan daima orda kal Her solukta duymalıyım seni Umudumda kal, umrumda ol Sensiz anlamsızım bitanem ​ Kaç zamandır ağlayamadım sana affet beni , Her çağrışında diğer sesler örttü sesini , kalbim seninle özlemim seninle, Ah bir kavuşsam sana doldursam içimi seninle SENİ ÇOK SEVİYORUM ​ Eğer birini hatırından çıkmak istiyorsan onun adını kumlara yaz, Sabahleyin dalgaların ve fırtınanın onu sildiğini göreceksin; Eğer birini seviyorsan kalbine yaz ama hiçbir fırtına veya dalga onu silemesin! ​ Yalan dünyada gerçek olan tek şey sevgi, Yaşamının anlamı ve güzelliği fakat sevip sevilince anlaşılır Sevgiye kucak açılmak ama asil ve duygu yüklü insanların başarabileceği birşey sevmenin ve sevginin sınırı yok sen beygir adımını o sana gelir, Ben ise herşeyi biliyorum , Çünkü SENİ ÇOK SEVİYORUM ​ Karanlık, içine beni bile alamayan ufak dünyamda Bir ateşböceği değin az ışık versen de, tek ışığımdın biliyor musun ? Nereden bilirdim yanına yaklaşıp, değmek istediğimde Parlayıp beni küle çevireceğini ​ Güneşsiz bir sabahtan, aysız bir gece, Dikensiz bir gül, yapraksız bir dal, Yağmursuz bir kış, ağlamamış gözler, Sevgisiz bir yürek, sütsüz bir bebek, Susamış bir tarla, ebedi bir yaşam, Kavgasız bir dünya bundan başka , Seni SEVMEMEK olası yok KATIYEN! ​ Karanlıkta ışıksız kalırsan eğer beni düşün, O süre ne karanlık korkutur seni ne de zalim soğuk üşütür Sevginin sıcak elleri ellerindedir ​  

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt