aşk ve sevgi sözleri7 aşk sözleri7 Hani dostlar vardır Bunaldığınızda yanınızda hissettiginiz ,Ve kimi zaman da bulduğunuz Hani dostlar vardır, iki eli kanda olsa bile, ihtiyac duyduğunuzda koşarak gelen Hani dostlar vardır, kederinizi kederi haberdar olan Hani dostlar vardır, üzemezsiniz, kıramazsınız, kıyamazsınız Hani dostlar vardır, fikre gereksinim duyduğunuzda, sizi sizden pozitif düşünüp düşünce verir Hani dostlar vardır, beraber olduğunuzda kederiniz bitiverir Hani dostlar vardır, Doğduğuna şükrettiğiniz TÜM DOSTLAR ÖZELDİR!! Sevgi duygularını anlatamadığın süre, Gözlerinden süzülen iki damla sıcak gözyaşlarıdır Ufak bir arzu yakarsa yüreğini Ve acı çekersen hasretten yanlamasına beni lahza Çünkü ben, içimde yüzbinlerce özleminle, Hergün seni anarak yaşıyorum Semadaki bütün yıldızlar sönünce, Gözlerinde gecenin yalnızlığını hissedince, Dürüst içe fakir olunca bir dost sohbetine, Unutma fakat seni düşünen bir var bu şehirde Hasretin bu dek acı vereceğini bilmezdim öğrendim Çünkü benim her saniyem hasret Severken, özlerken ve daima yalandan gülerken, bilmedilerki İÇİMDE SEN VARDIN VE DEFALARCA SEN OLACAKSIN İki kıyı gibiyiz bizi ayıran deniz gerçekten tek bağımız Senin üstünden geçen bulut, benim yağmurum İki kıyıyız defalarca birazcık uzakta ama daima birarada Denizler mürekkep gökyüzü kalem oldu, Yıldızlara binlerce kere seni seviyorum yazdım, sende inandın Ben seni sevmedim sana taptım Beni özlersen gökyüzüne bak Yıldızların kuyruğuna kalbimin parçaları takılı Yalnızlık seni üzerse elini kalbine koy gözlerini kapa Ruhum orada çakılı